Home FOTO GALERİ AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR…

- Guncellenme Tarihi: 26 Ağustos 2017 13:26
2 min read
AK PARTİ BURSA MİLLETVEKİLİ GÖZGEÇ ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRÜYOR… için yorumlar kapalı
0

BURSA – AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, Meclisin tatil olmasıyla birlikte seçim bölgesindeki çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

TBMM’nde Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyeliği görevinde de bulunan Emine Yavuz Gözgeç, son olarak Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Meclis Divan Katibi, Marpak Ambalaj Kağıt Sanayi ortaklarından Zübeyde Demir’i işyerinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan ve “Girişimci kadınlarımızı destekliyoruz” diyen AK Parti Bursa Milletvekili Emine Yavuz Gözgeç, “Çalışma hayatında ve iş dünyasında çok başarılı kadınlar var. Kadına fırsat verilmesi halinde önemli başarılar ortaya çıkıyor. Bu anlamda 18 yıldır iş dünyasının içinde olan Zübeyde Demir de kadınları hem Bursa Ticaret ve Sanayi Odası’nda hem de TÜMSİAD Üyesi olarak bir başka sivil toplum kuruluşunda temsil ediyor” şeklinde konuştu.

Kadınların iş gücüne katılma oranlarının AK Parti iktidarı ile birlikte önemli ölçüde yükseldiğini de sözlerine ekleyen Gözgeç, “Güçlü kadınlarımızla daha güçlü bir Türkiye olacağımıza inanıyorum” dedi.

BTSO Meclis Divan Katibi, Marpak Ambalaj Kağıt Sanayi ortaklarından Zübeyde Demir de AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi Emine Yavuz Gözgeç’i ağırlamaktan mutlu olduklarını söyledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Karacabey, Gelecek 100 Yıla Hazır

Ramazan ayının manevi coşkusunun en güzel şekilde yaşandığı Karacabey’de, Bursa Büyükşehir…