Home FOTO GALERİ İZNİKSPOR SEZONU AÇARAK ANTRENMANLARA BAŞLADI

İZNİKSPOR SEZONU AÇARAK ANTRENMANLARA BAŞLADI

- Guncellenme Tarihi: 24 Ağustos 2017 13:30
2 min read
İZNİKSPOR SEZONU AÇARAK ANTRENMANLARA BAŞLADI için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanında İzniksporlu futbolcuları ziyaret ederek, yeni sezonun hayırlı olması temennisinde bulundu.

İznik İlçe Stadyumunda 2017-2018 sezon hazırlıklarına ilk antrenmanla başlayan futbolcuları Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcısı Necati Tosun, İznikspor Başkanı Gökhan Demir ve İznikspor Kulübü Yöneticileri ziyaret ederek çalışmalar hakkında Teknik Direktör Yunus Emre Ülker’den bilgi aldılar.

BELEDİYE BAŞKANI ANTRENMAN YAPTIRDI

Yeni sezon hazırlıklarına ilk antrenmanla başlayan İzniksporlu futbolculara İznik Belediye Başkanı Osman Sargın ‘da antrenman yaptırarak yakından ilgilendi.

Başkan Sargın açıklamasında “İznikspor futbol takımımızı 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanında ziyaret ederek desteklerimizin kendileriyle olduğunu hissetmelerini istedik. İlçemizin sporun her alanında temsil edilmesi için belediyemiz olarak canla başla çalışıyoruz. Gerek su sporları, gerek salon ve saha sporları olmak üzere birçok branşta İznik ismi yankılanıyor. Çocuklarımız, gençlerimiz İznik’in ismini sporla duyursun istiyoruz. İznik’imizin, İznikli gençlerimizin sporda elde etmiş oldukları başarılar bizleri ve tüm İznik’i gururlandırıyor. Ben bu vesile ile 2017-2018 sezonunun ilk antrenmanına çıkan İzniksporumuza başarılar diliyor, güzel ve başarılı bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…