Home FOTO GALERİ Milletvekilleri Nilüfer’de halkla buluşuyor

Milletvekilleri Nilüfer’de halkla buluşuyor

- Guncellenme Tarihi: 22 Ağustos 2017 14:43
3 min read
Milletvekilleri Nilüfer’de halkla buluşuyor için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyesi’nin Halk Evi’nde milletvekillerine ayırdığı odada bu kez CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu kendisinden randevu talep eden vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi’nde TBMM’de grubu olan partilere tahsis edilen odalarda vatandaşlar, milletvekilleri ile bir araya geliyor. Türkiye’de bir ilk olan ve demokrasi kültürünü yerelden güçlendirmek için başlatılan proje çerçevesinde son olarak CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu vatandaşları dinledi.

Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini tek tek not alan Kayışoğlu, “Bu uygulamayı başından beri takdirle karşılıyorum. Belediyenin milletvekili ile halkı buluşturması, vatandaşlarımızın sorunlarına çözüm araması çok güzel bir durum. Bu uygulama aynı zamanda insanların sosyal demokrat belediyecilik anlayışını yaşadığı bir durum aslında. Nilüfer Belediye Başkanımız Mustafa Bozbey de Başkan Burada projesi ile buluşmalar gerçekleştirerek bu durumu kendisi de uyguluyor. İnsanların somut sorunlarını bizzat milletvekillerine anlatarak çözüm araması çok daha etkili bir yöntem oluyor” dedi.

Kayışoğlu, bu görüşmelerin son derece verimli geçtiğinin altını çizerken, “Vatandaşlarımız bizlere gelerek gün boyu sorunlarını ilettiler. Görüşmelerimiz de oldukça güzel geçti. Vatandaşlarımızla her zaman her yerde görüşüyoruz. Nilüfer Belediyesi Halk Evi binasında da buluşmalarımızı sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı.

Nilüfer Belediyesi’nin yurttaşlarla milletvekillerini bir siyasi parti çatısı altında değil, “halkın evinde” bir araya getirmeyi amaçlayan bu hizmeti çerçevesinde, TBMM’de grubu bulunan Adalet ve Kalkınma Partisi, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bursa milletvekilleri için hazırlanan vekil odaları randevuları kayda alan sekreterya ile birlikte hizmete sunuluyor. İsteyen vatandaşlar görüşmek istedikleri milletvekillerinden randevu taleplerini 444 16 03 numaralı telefonla iletebiliyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…