Home FOTO GALERİ VM Medical Park Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu

VM Medical Park Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu

- Guncellenme Tarihi: 18 Ağustos 2017 14:14
3 min read
VM Medical Park Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsoru oldu için yorumlar kapalı
0

Avrupa ve Türkiye’de gösterdiği başarılarla adından söz ettiren Nilüfer Belediyespor’a VM Medical Park Bursa Hastanesi sağlık sponsoru oldu. 

Yeni sezonda yeni başarılar hedefleyen Nilüfer Belediyespor’a VM Medical Park Bursa Hastanesi’nden destek geldi. 2017-2018 sezonunda Voleybol ve Hentbol’da birinci ligde mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsorluğunu 2 yıllığına VM Medical Park Bursa Hastanesi üstlendi. Nilüfer Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ve VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan katıldı. Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, VM Medical Park Bursa Hastanesi’ne spora katkılarından dolayı teşekkür etti. Başkan Bozbey, “Böyle bir katkıyı sağladığı için Medical Park Hastanesi çalışanlarına ve doktorlarına teşekkür ederim. Umarım Medical Park Hastanemize işimiz düşmesin. Sporda zaman zaman olumsuzluklar sakatlanmalar olabiliyor. Bu durumlarda sizlerin desteği ile sporcularımızın biran önce sağlığına kavuşmasıdır. Bu anlamda ben Medical Park Gurubu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan da “Spora ve sporcuya önem veren bir kurumuz. Sporun her zaman gelişmesini istiyoruz. İmkanlarımız yettiği sürece destek vermeyi sürdüreceğiz” dedi.
Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsorluğuna imza atan VM Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Metin Arslan, Nilüfer Belediyespor Başkanı Muhammet Aydın ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey imza törenine katılan voleybol ve hentbol takımlarının sporcularıyla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Obezitenin Çözümü Obezite Cerrahisinden Geçiyor

Nev Esentepe Genel Cerrahi Gastroenteroloji Cerrahisi Bölümü’nden Doç. Dr. Ufuk Arslan, ob…