Home FOTO GALERİ Demirtaş’a Modern Pazar Yeri

Demirtaş’a Modern Pazar Yeri

- Guncellenme Tarihi: 15 Ağustos 2017 16:18
4 min read
Demirtaş’a Modern Pazar Yeri için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’de Konforlu Alışveriş Dönemi

– Osmangazi’den Her Mahalleye Modern Pazar Yeri

– Dündar: “Mahallelerin Prestijini Arttırıyoruz”

 

Osmangazi Belediyesi’nin çalışmalarıyla hizmette altın çağını yaşayan Demirtaş bölgesi, yeni bir pazar yerine kavuşuyor.

 

Osmangazi Belediyesi, gerek pazarcı esnafının daha iyi şartlarda çalışması gerekse vatandaşların hijyenik ve sağlıklı ortamlarda alışveriş yapabilmeleri adına Demirtaş bölgesine yeni bir açık pazar yeri inşa ediyor. Demirtaş’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde 3 bin 300 metrekare alan üzerine inşa edilen pazar yerinde 150 pazarcı tezgahı yer alacak. Otoparkı, zabıta noktası, mescidi ve tuvaletleri ile esnaf ve vatandaşın yaşamını kolaylaştıracak olan Demirtaş Açık Pazar Yeri, alışverişe de konfor getiren bir tesis olacak. İnşaat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Cumhuriyet Mahallesi’nde Pazar günleri sokak arasına kurulan mevcut semt pazarı bu tesise taşınacak.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, inşaat çalışmaları devam eden Demirtaş Açık Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu. Mahallelerin prestijini arttıran ve bulunduğu bölgeyi cazibe merkezi haline getiren yatırımlar yaptıklarının altını çizen Başkan Dündar, “Hızla büyüyen ve gelişen Demirtaş bölgesine yeni bir açık pazar yeri inşa ediyoruz. 3 bin 500 metrekare alana inşa ettiğimiz bu pazar yeri 150 esnafımıza hizmet verecek. 500 metrekare otoparkı, zabıta noktası, mescidi ve tuvaletleri ile hem pazarcı esnafımız hem de vatandaşlarımız adına güzel bir tesis olacak. Nüfusun hızla artış gösterdiği bu mahallemizde inşasına başladığımız pazar yeri, bölgenin önemli bir ihtiyacını karşılayacak. Pazar alanının bitmesiyle birlikte Cumhuriyet Mahallesi’nde sokak arasına kurulan semt pazarını buraya taşıyacağız. Sokak arasında kurulan bu pazar, bölgede trafik sıkışıklıklarına neden oluyor. Yeni pazar yeri ile birlikte hem trafik sorunu ortadan kalkacak hem de vatandaşlarımız konforlu ve hijyenik alış veriş fırsatı bulacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…