Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİMİ’NDEN BESOB’A ZİYARET…

BUTTİM YÖNETİMİ’NDEN BESOB’A ZİYARET…

- Guncellenme Tarihi: 15 Ağustos 2017 15:07
2 min read
BUTTİM YÖNETİMİ’NDEN BESOB’A ZİYARET… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Yönetimini ziyaret etti. İstanbul Caddesi’nin Bursa’nın yeni cazibe merkezi olduğunu belirten BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, çalışmaları hakkında bilgi paylaşımı yaparken, BESOB yönetimiyle görüş alış verişinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki, “Türkiye, dünya ile entegre olmuş bir ülke ve Bursa çok önemli bir ticaret ve üretim merkezi. Bu arada tekstil işkolu Bursa’nın öncü ve geleneksel sektörlerinden birisi. Biz BUTTİM olarak tekstil ticareti anlamında önemli bir kümelenme durumundayız. BUTTİM önümüzdeki günlerde yeni projeleriyle etkinliğini daha da arttıracaktır” dedi.

 

BUTTİM Yönetimini ağırlayan BESOB Başkanı Arif Tak da, şehir içindeki işyerlerinin toplu ticaret merkezlerine taşınması konusunda BUTTİM’in çok başarılı bir örnek olduğunu söyledi.

 

Şehir içindeki işyerlerinin şehir dışına taşınması konusunda BESOB’un çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Arif Tak, “Bakanlık sanayi sitelerinin şehir dışına çıkartılması için karar almış durumda ama biz 20 yıl önce başladığımız için Bursa’da sıkıntı olmayacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …