Home FOTO GALERİ ÖZDEMİR: BURSASPOR İÇİN BAŞARILI, SİYASETSİZ BİR SEZON OLSUN

ÖZDEMİR: BURSASPOR İÇİN BAŞARILI, SİYASETSİZ BİR SEZON OLSUN

- Guncellenme Tarihi: 11 Ağustos 2017 13:24
6 min read
ÖZDEMİR: BURSASPOR İÇİN BAŞARILI, SİYASETSİZ BİR SEZON OLSUN için yorumlar kapalı
0

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, Bursaspor’a yeni sezonda başarılar dilerken, geçmiş yıldaki hataların tekrarlanmaması ve siyasetin artık Yeşil Beyazlı kulüpten elini çekmesi gerektiğini söyledi. Özdemir, merhum başkan İbrahim Yazıcı’nın söylediklerinin çıktığını da sözlerine ekledi.

CHP Bursa İl Başkanı Şadi Özdemir, Bursaspor’a yeni sezonda başarılar dilerken, geçmiş yıldaki hataların tekrarlanmaması ve siyasetin artık Yeşil Beyazlı kulüpten elini çekmesi gerektiğini söyledi. Özdemir; “Bursasporumuz yarın saat 21.45’te İstanbul deplasmanında Başakşehir ile oynayacağı maçla sezonu açacak. Yeşil Beyazlılar’ın 2017-2018 sezonuna geçen yıldan derslerin çıkarılarak girmesini temenni ederim. Başarılı teknik direktör Paul Le Guen önderliğinde, şampiyona yakışır bir sezon geçirmek, 34 hafta sonunda da tekrar Avrupa Kupaları’na katılan bir kulüp olmamız için, futbolcuların canlarını dişine takacağına şüphem yok” ifadelerini kullandı.

ŞANTİYE GÖRÜNÜMLÜ STAT

Bursaspor’un saha içinde rakiplerle, saha dışında da birçok etmenin yanı sıra özellikle siyasilerle uğraş verdiğini belirten Şadi Özdemir; “Destek adı altında köstek olan siyasilerin bir an önce Bursaspor’un üzerinden ellerini çekmesi gerekiyor. Kulübe destek veren her siyasi, kulüp üzerinde kendini söz sahibi olarak görüyor ve bu da işlerin daha da sıkıntılı çözülmesine sebep oluyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yaptıklarını tekrarlamaya gerek bile yok. Destek veriyoruz derken, Bursaspor’u ve taraftarlarımızı 2 yıldır şantiye görünümlü stada mahkum etmiştir. Atatürk Stadı’nı komple yıkması da şehre resmen ihanettir” dedi.

KULÜPTEN ELİNİZİ ÇEKİN

Milletvekili Hüseyin Şahin’in THY ile Bursaspor için sponsorluk görüşmesinde bulunacağının haberinin çıktığını belirten Özdemir; “Ülkemizde bütün işler maalesef bu hükümet döneminde böyle yürüyor. Destek adı altında güzide kulüplerimizi kendileri emelleri için kullanıyorlar. Altepe yetmiyormuş gibi bir de milletvekilleri çıktı başımıza. Koskoca Bursaspor, reklam almak için Hüseyin Şahin’e mi kaldı? Kulüp kendi imkanlarıyla bu görüşmeyi gerçekleştiremiyor mu? Bu sorulara cevabınız hayır ise durumumuzun ülkece ne kadar  vahim olduğunu da görmeniz gerekir. Hükümet birçok konuyu kendine bağlayarak adeta devlet gelenek ve göreneklerini yerle bir etmeye devam etmektedir’ diye konuştu.

ALTEPE BORCA SÜRÜKLEDİ

Bursaspor’un olduğu gibi daha birçok olgunun siyasetten kurtulması gerektiğinin altını çizen Şadi Özdemir; “Recep Altepe’nin ‘muhteşem stada, muhteşem transferler yakışır’ dediğini hepimiz hatırlıyoruz. O dönemde de küçük meblağlarda yardımda bulunup, kulüp başkanlarını pahalı transferlere iten ve Bursaspor’u maddi anlamda uçuruma sürükleyen de Altepe’dir. Merhum Başkan İbrahim Yazıcı’nın ‘Gerekirse Atatürk Stadı’nda oynamaya devam ederiz, Timsah Arena’ya geçmeyiz’ söylemlerinin ne kadar doğru olduğunu maalesef şimdilerde deneyimleyebiliyoruz. Bu bağlamda şampiyon başkanı da anıp, kendisine yakışır bir sezon olmasını, dik duruşun tekrar kazanılmasını temenni eder, Bursasporumuza yeni sezonda başarılar dileriz” diyerek sözlerine son noktayı koydu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…