Home FOTO GALERİ Muhtarlara Yeni Bilgisayar ve Yazıcı

Muhtarlara Yeni Bilgisayar ve Yazıcı

- Guncellenme Tarihi: 11 Ağustos 2017 13:32
5 min read
Muhtarlara Yeni Bilgisayar ve Yazıcı için yorumlar kapalı
0

Osmangazi’den Muhtarlara Teknoloji Desteği Sürüyor

– Dündar: “Muhtarlarımızın Çalışma Standartlarını Yükseltiyoruz”

 

Osmangazi Belediyesi, vatandaşa daha hızlı ve daha verimli hizmet verebilmelerini sağlamak adına, muhtarlara yönelik bilgisayar ve yazıcı desteğini sürdürüyor.

 

2014 yerel seçimlerinden bu yana 63 muhtara bilgisayar ve yazıcı dağıtarak teknolojik destekte bulunan Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle 13 muhtara daha bilgisayar ve yazıcı hediye etti. Muhtarlara bilgisayar ve yazıcılarını teslim eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, demokrasinin temel taşı olan muhtarların ihtiyaçlarını karşılamaya, hizmet üretme noktasında karşılaştıkları sıkıntıları gidermeye gayret ettiklerini ifade etti.

 

“MUHTARLARIMIZ BİZİM SAHADAKİ GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ”

 

Vatandaşa en yakın kamu birimi olan muhtarların çalışma standardını yükseltebilmek adına her türlü desteği sağladıklarını dile getiren Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi’ne bağlı 136 mahallemiz ve 136 muhtarımız var. Muhtar arkadaşlarımız, adeta bizim sahadaki gözümüz kulağımız.  Mahallelerindeki sorunları bizlere ileten, iletirken aynı zamanda çözüm önerisini de sunan çalışma arkadaşlarımız. Osmangazi’yi daha güzel ve yaşanabilir hale getirmek adına birlikte koordineli bir şekilde çalışıyoruz. Muhtarlarımızın vatandaşa daha hızlı ve verimli hizmet sunmasını sağlamak adına da çalışma standartlarını yükseltiyoruz. İhtiyaca göre bazı mahallelere yeni muhtarlık

binaları inşa ederken, mevcut birçok muhtarlık binasını da yeniledik” dedi.

 

“TOPLAM 76 MUHTARIN BİLGİSAYAR VE YAZICISI YENİLENDİ”

 

Muhtarlık binalarını yenilerken binaların içerisindeki hizmetin de daha kaliteli olması adına çalışmalar yürüttüklerini belirten Başkan Dündar, “Muhtarların hem mahalle sakinlerine daha iyi hizmet verebilmeleri, hem de belediye ile daha koordineli çalışabilmeleri için bilgisayar ve yazıcılarını yeniliyoruz. 2014 yerel seçimlerinden bu yana 63 muhtara teknoloji desteği verdik Bugün de Ahmetpaşa, Alemdar, Çağlayan, Çukurca, Fatih, Gaziakdemir, Güneştepe, Kemerçeşme, Küçükbalıklı, Sırameşeler, Şehabettinpaşa, Kırcaali ve Tuzpazarı mahalleleri olmak üzere 13 muhtarımıza daha bilgisayar ve yazıcı hediye ettik.  Şu ana kadar toplam 76 muhtarımıza bilgisayar ve yazıcı desteği sağlamış oluyoruz. Osmangazi’de yaşayan vatandaşlarımız hizmet bekleyerek bizlere oylarını verdiler. İnşallah bizler de vatandaş nezdinde bu görevimizi hakkıyla yerine getiren yöneticiler oluruz. Hayırlı olmasını diliyorum. Allah hizmetlerimizi daim etsin” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…