Home GÜNCEL VALİ KÜÇÜK’TEN GÖLYAZI ÇIKARMASI

VALİ KÜÇÜK’TEN GÖLYAZI ÇIKARMASI

- Guncellenme Tarihi: 10 Ağustos 2017 12:56
4 min read
VALİ KÜÇÜK’TEN GÖLYAZI ÇIKARMASI için yorumlar kapalı
0
Bursa Valisi İzzettin Küçük, Nilüfer İlçesine bağlı Uluabat Gölü kıyısında yer alan, tarihi değerleri ve doğal güzellikleri ile ziyaretçilerini kendine hayran bırakan ve aynı zamanda küçük bir balıkçı yerleşkesi olan Gölyazı (Apolyont) Mahallesini ziyaret etti.
Vali İzzettin Küçük’ün yaklaşık 2500 yıllık geçmişi olan Gölyazı ziyaretine, Nilüfer Kaymakamı Mustafa Kılıç, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursa Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ahmet Hacıoğlu’nun yanı sıra çok sayıda kurum müdürü eşlik etti.
Gölyazı Mahallesi Cami Meydanı’nda mahalle sakinleri ile sohbet eden, sorunları, istek ve talepleri dikkatle dinleyen Vali Küçük;” Geçmişin görkemli izlerini günümüze taşıyan, dünyanın neresine giderseniz gidin böyle bir güzellikle karşılaşamayacağınız, şahane bir adada yaşıyorsunuz. Elbette şehrimizin muhtelif yerlerinde olduğu gibi burada da küçük sorunlar kentin yöneticileri olan bizlere zaman zaman iletilmekte. Bizde sorunlarınızı dinlemek,  çözüm yollarını araştırmak için bu güzel adayı nasıl daha güzel yaparız, buraya daha fazla yerli ve yabancı turisti nasıl getiririz sorularının cevaplarını birlikte vermek için sizlerle bir araya geldik. Tüm kurumlarımızın buraya değer katmak için planladığı ve devam ettirdiği çalışmalar var. Gölyazı’da yaşayan vatandaşımızın da yapımını istediği planlanan altyapı ve üstyapı çalışmalarının bazen bürokratik bazı nedenler dolayısıyla tıkandığını gözlemledik. Tüm bu sıkıntılı durumu kısa bir sürede çözüme ulaştıracağız.” şeklinde konuştu.
Gölyazı Mahallesi için yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise; ” Sayın Valimize Mahallemize geldikleri için şahsım ve Gölyazı Mahallesi adına çok teşekkür ederim. Tüm kurumlarımız burada. Gölyazılılar olarak en mutlu olduğumuz gün. Tüm kurumların burada olması buradaki sorunların kısa sürede çözüleceği anlamına geliyor.” ifadelerini kullandı.
Bursa Valisi İzzettin Küçük Gölyazı’nın tüm yönleriyle ele alındığı toplantı sonrasında Ağlayan Çınar ve Kız Ada Kazı Alanı (Apollon Kutsal Alanı)’nda inceleme bulundu.
Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In GÜNCEL
Comments are closed.

Benzer Haberler

Şükrü Deviren Teşekkür Ziyaretlerine Başladı

Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, hafta içi yoğun geçen hayırlı olsun ziyaretleri son…