Home FOTO GALERİ İZNİK’TE KIRSAL KALKINMA İVME KAZANDI

İZNİK’TE KIRSAL KALKINMA İVME KAZANDI

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2017 13:57
3 min read
İZNİK’TE KIRSAL KALKINMA İVME KAZANDI için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi’nin gerek kendi çalışmaları gerek bakanlıklar ile büyükşehir belediyesi ve kamu kurumları koordinasyonuyla kırsal bölgelere yapmış olduğu yatırımlar ivme kazanarak devam ediyor.

Kırsal bölgelere yapılan çalışmalar son olarak Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’ın da katılımıyla Tacir Mahallesi’nde incelendi. Belediye Başkanı Osman Sargın burada Vekil Aydın’a çalışmalar ile ilgili bilgi verdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın’a çalışmalar ile ilgili bilgi verdiği ziyaretlere Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürü Halil Arı ve Muhtarı Fikret Ölçer de eşlik etti.

Tacir Mahallesi’nde İznik Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyesi marifetiyle yaptırılan Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezi, Düğün Salonu Çevre Düzenlemesi, Futbol Sahası, Sulama Göleti yatırımları tek tek gezilerek incelendi. Çalışmaları tamamlanan yatırımlar ile ilgili Belediye Başkanı Osman Sargın açıklamasında “Sayın Vekilim alım merkezimizde 8 adet dükkânımız var. 8 adet dükkânımızın tamamını da Tacir mahallemizde ki müstahsillere verdik. Onlar burada toplanan ürünleri yurdun çeşitli bölgelerine özellikle İstanbul ‘a gönderiyorlar. Özellikle İstanbul’un gıda ambarının olduğu yer Tacir mahallemiz. Halı Sahamız Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yaptığımız bir proje. Burada da yine dağları devirerek bölgeyi düz hale getirdik.% 70 oranında bitmiş durumda. Muhtemelen 10 gün içerisinde halılarımız geliyor. Halılarımızı da serdikten sonra Tacirli gençlerimizin hizmetine sunulacak. Ben bu vesile ile hükümetimiz ve tüm kurumlarımız ile Sayın Vekilimize ilçemize yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tacir Mahallesi’nde yapılan incelemelerin ardından heyet diğer mahallelerde ki yatırımları ve çalışmaları incelemek üzere buradan ayrıldılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Arıcılığında Yeni Dönem Başladı

İnegöl Belediyesi’nin Bursa ve İlçeleri Bal Üreticileri Birliği ve UÜ Arıcılık Geliştirme,…