Home FOTO GALERİ İZNİK KIRSALI SICAK ASFALTLA DONATILDI

İZNİK KIRSALI SICAK ASFALTLA DONATILDI

- Guncellenme Tarihi: 9 Ağustos 2017 14:30
3 min read
İZNİK KIRSALI SICAK ASFALTLA DONATILDI için yorumlar kapalı
0

İznik Belediyesi’nin koordinasyonuyla Bursa Büyükşehir Belediyesi ve diğer kurumlar tarafından ilçenin merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerde sıcak asfaltla buluşuyor.

İznik’in merkezinden en uzak taşra mahallelerine kadar uzanan sıcak asfalt çalışmaları İznik Belediye Başkanı Osman Sargın’ın bilgilendirmeleriyle Ak Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın tarafından incelendi. İncelemelerde Ak Parti İznik İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, Bursa Büyükşehir Belediyesi Yol İşleri Şube Müdürü Halil Arı da hazır bulundu.Heyet İznik’e bağlı Elbeyli Mahallesi ve Hacıosman Mahallesi yol ayrımına kadar tamamlanan sıcak asfalt ve su giderlerini yerinde inceledi.

İncelemeler esnasında açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İznik Merkezimizin yanı sıra 46 mahallemizin tümünde hizmetlerimiz devam ediyor. Başta hükümetimiz ve bakanlıklarımız olmak üzere, büyükşehir belediyemiz, ilçe belediyemiz ile diğer kamu kurum ve kuruluşlar ile sağladığımız ortak koordinasyon ile ilçemize yatırımlara devam ediyoruz. Bu kapsamda İznik Belediyesi olarak kırsal mahallelerimize Zeytin Alım Merkezleri, Yaş Sebze ve Meyve Alım Merkezleri, çevre düzenlemeleri, düğün salonları, mahalle konakları, sulama depoları, Büyükşehir Belediyemiz koordinasyonuyla sulama göletleri, futbol sahaları, asfalt çalışmaları, onarım çalışmaları gibi daha birçok çalışmaları hayata geçiriyoruz. Öncelikli hizmetlerimiz arasında yer alan kırsal kalkınmayı her geçen gün ilçemizde ileri seviyelere taşımanın mutluluğunu hemşerilerimiz ile birlikte yaşıyoruz. Bu konuda bizlerden desteklerini esirgemeyen Sayın Vekilimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Her şey halkımızın yaşam kalitesini arttırmak, çiftçimizin ürünlerini değerlendirerek ekonomiye katkı sağlamak ve ilçemizi hak ettiği konuma getirmek için” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…