Home FOTO GALERİ BUTTİM YÖNETİMİNDEN BAŞSAVCI KUŞ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ…

BUTTİM YÖNETİMİNDEN BAŞSAVCI KUŞ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ…

- Guncellenme Tarihi: 8 Ağustos 2017 13:29
5 min read
BUTTİM YÖNETİMİNDEN BAŞSAVCI KUŞ’A “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ… için yorumlar kapalı
0

BAŞSAVCI KUŞ : BUTTİM BÖLGESİ CAZİBE MERKEZİ OLACAK.

TEKSTİLDE MARKALAŞMAYA BUTTİM ÖNCÜLÜK ETMELİ.

 

Bursa Uluslararası Tekstil Ticaret Merkezi (BUTTİM) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ve yönetim kurulu üyeleri, bir süre önce Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Uğurhan Kuş’u makamında ziyaret etti.

 

Şanlıurfa’dan Bursa’ya atanan Başsavcı Uğurhan Kuş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, kurumlar arası işbirliği ile Bursa’nın gelişeceğini söyledi.

 

Bursa Adalet Kampusu için BUTTİM civarındaki bölgenin belirlendiğini ve kampüsün ilk etabı olan Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nin temelinin geçen yılın Mayıs ayında atıldığını belirten Başsavcı Kuş, “İnşaat çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. İstanbul Caddesi olarak tanımlanan bölge, BUTTİM, TÜYAP Fuar Alanı’ndan sonra Bölge Adliye Mahkemesi’nin de gelmesiyle bir cazibe merkezi olacak. Bölge Adliye Mahkemesi’yle yapı değişecek, bölge daha da canlılık kazanacak” dedi.

 

Yaklaşık 83 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek Bursa Bölge Adliye Mahkemesi’nin 20 kattan oluşacağını ve her gün onbinlerce insanı ağırlayacağını kaydeden Başsavcı Kuş, bu hareketliliğin bölgenin cazibesini artıracağını dile getirdi.

 

BUTTİM Yönetim Kurulu’na başarılar dileyen Başsavcı Kuş, Bursa’nın tekstilde öncü bir kent olduğunu, ancak güçlü markalar oluşturularak liderliğin pekiştirilmesi gerektiğini söyledi. Markalaşma çalışmalarına BUTTİM’in öncülük etmesini isteyen Başsavcı Kuş, “Rekabetin giderek kızıştığı günümüzde ancak markalaşan firmalar ayakta kalabiliyor. Biz güçlü bir ülkeyiz, dolayısıyla markalaşmayı da başarabiliriz” diye konuştu.

 

Ziyarette Başsavcı Kuş’a görevinde başarılar dileyen BUTTİM Yönetim Kurulu Başkanı Ali Tiryaki ise, tekstil sektörüne yönelik kurulan BUTTİM’in, ihtiyaçlar doğrultusunda zamanla diğer sektörlere de ev sahipliği yapmaya başladığını belirtti. BUTTİM’de çok sayıda hukuk bürosunun faaliyet gösterdiğini, bu sayının Bölge Adliye Mahkemesi’yle bağlantılı olarak daha da artacağını ifade eden Tiryaki, “BUTTİM, avukatlar için çok ideal koşullara sahip. Özellikle Plaza binamız ile çarşı binamızın üst katları avukatlar için uygun” şeklinde konuştu.

 

BUTTİM’de faaliyet gösteren avukatların sayısının artmasından mutluluk duyacaklarını söyleyen Tiryaki, Başsavcı Kuş’u BUTTİM’e davet etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yazar Özlüoğlu: Edebiyat, Unutulanları Yaşanır Kılıyor

Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği Edebi Kazılar söyleşilerinin yeni dönemdeki ilk konuğu …