Home FOTO GALERİ ÇELEBİLER GROUP’TAN EĞİTİME ÖNEMLİ KATKI

ÇELEBİLER GROUP’TAN EĞİTİME ÖNEMLİ KATKI

- Guncellenme Tarihi: 3 Ağustos 2017 14:08
5 min read
ÇELEBİLER GROUP’TAN EĞİTİME ÖNEMLİ KATKI için yorumlar kapalı
0

Bursa’mıza yatırımlarıyla değer katmaya çalışan ve birikimleriyle 43 yıldır inşaat sektöründe son derece önemli projelere imza atmış olan Çelebi Group, eğitime desteğini sürdürüyor.

 

Bursa’nın İnegöl ilçesinde bulunan 100. Yıl Ortaokulu’na 16 ek derslik yapılması için imzalar tamamlandı. Çelebi Group Onursal Başkanı Mustafa Çelebi ve Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Çelebi’nin hazır bulunduğu toplantıda eğitime katkı koymanın kendileri için gurur verici olduğu dile getirildi.

 

EĞİTİME DESTEK İÇİN PROTOKOL İMZALANDI

 

  1. Yıl Ortaokulu’na 3 katlı 16 derslik kazandıracak protokol, Ankara Yolu’ndaki Büyükşehir Belediyesi başkanlık yerleşkesinde imzalandı. Protokole Büyükşehir adına Başkan Recep Altepe, İl Milli Eğitim Müdürlüğü adına Müdür Yardımcısı Necdet Sezer, yüklenici firma adına da Çelebi Group Onursal Başkanı Mustafa Çelebi ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelebi imza koydu.

 

Eğitim kurumlarının önemine dikkat çeken Mustafa Çelebi, kısıtlı imkanlarla gelişimin de kısıtlı kalacağını bunun da herkesin taşın altına elini koymasıyla aşılabileceğini belirtti. Bu konuda üzerlerine düşen vazifeyi yapmaya çalıştıklarını söyleyen Mustafa Çelebi, eğitime destek olmanın büyük bir ayrıcalık olduğunu belirtti. Kendilerine bu imkanı tanıdığı için Başkan Altepe’ye de teşekkür etti.

 

HAYIRSEVER İŞ ADAMLARIYLA OKULLAR KOLEJ HAVASINA DÖNÜŞÜYOR

 

Hayırsever işadamlarının desteğiyle Bursa’daki okulları birer kolej havasına dönüştürdüklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe de 100. Yıl Ortaokulu’nun da yapılan ek yatırımla birlikte gençleri geleceğe daha donanımlı bir şekilde yetiştireceğini söyledi.

 

Başkan Altepe “Orhaniye Mahallesi’ndeki mevcut okula, ilave 16 derslik talebi geldi. 3 katlı bu yapının kullanım alanı 3400

metrekare. Çelebi Group onursal başkanı Mustafa Çelebi ve Yönetim Kurulu başkanı Mehmet Çelebi ile birlikte bu ilim irfan yuvamızın da temelini atmış bulunuyoruz. Hedefimiz bu yapıların bir an önce bitmesi ve eğitime katkı sağlamasıdır. Projeye destek olanlara teşekkür ediyorum. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.
İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Necdet Sezer ise yaptığı konuşmada,  İnegöl’ün okul ihtiyacı bulunan ilçelerin başında geldiğini kaydederken, “Bu yatırımla birlikte inşallah tekli eğitime geçme konusunda İnegöl’de pek de bir eksiğimiz kalmayacak. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …