Home FOTO GALERİ İZNİK’TE YAYA KALDIRIMLARI ONARILIYOR

İZNİK’TE YAYA KALDIRIMLARI ONARILIYOR

- Guncellenme Tarihi: 2 Ağustos 2017 15:25
2 min read
İZNİK’TE YAYA KALDIRIMLARI ONARILIYOR için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, İznik Belediyesi tarafından Selçuk Mahallesi’nde sürdürülen çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Sargın, çalışmaların daha güzel bir İznik hedefiyle devam ettiğini söyledi.

İznik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından Selçuk Mahallesi Selçuk Sokakta kaldırım çalışması yapılırken, ekipler birçok noktada da yapısal çalışmalarına devam ediyor.

Kaldırım yapım ve düzenleme çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkanı Osman Sargın çalışmalar ile ilgili Fen İşleri Müdürü İsmail Acar ve Zabıta Müdürü Metin Karanfil’den de bilgi aldı.

Çalışmalar ile ilgili açıklamada bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın “İlçemizde yol çalışmalarımızda son yaklaşıldı. Yeni açılan sokaklarımız gereken yerler parke taşı, gereken yerler asfalt olarak yapılıyor. Tabi yollarımızı yaparken kaldırım yapılması gereken yerlerde bu ihtiyaçları görüyoruz. Yayaların rahatça ulaşımlarını sağlayabilmeleri için gerekli olan kaldırım düzenleme ve yapım çalışmalarımıza başladık. En ufağından en büyük yatırımına kadar her çalışmamızı daha güzel, daha modern bir İznik için yapıyoruz. Bu çalışmalar süresince mağdur olan vatandaşlarımızdan özür diliyoruz ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yeşiltaş’tan Bulgarca ve Yunanca Propagandaya Sert Tepki

Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, AK Parti Bursa İl Başkanlığına ka…