Home FOTO GALERİ Belediye ailesi 136. yılını kutladı

Belediye ailesi 136. yılını kutladı

- Guncellenme Tarihi: 2 Ağustos 2017 15:44
4 min read
Belediye ailesi 136. yılını kutladı için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 136. kuruluş yıl dönümü Atatürk Anıtı’nda düzenlenen törenle kutlandı.

Türkiye’nin ilk taşra belediyelerinden biri olan Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin kuruluşunun 136. yılı töreni, kutlama yürüyüşü ile başladı.

Adnan Menderes Meydanı önünden Cumhurluk Alanı’na kadar devam eden yürüyüşe; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Ayhan Dadak, Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, 91. Gazi Koşusu sahibi Oğuz Yalçın, belediye meclis üyeleri ve daire amirleri ile birlikte belediye personeli katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun yapıldığı törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’nın ticareti, sanayisi, tarımı ve üretimiyle ‘Ben varım’ diyerek geleceğe ışık tuttuğunu söyledi.

 

‘ Mustafakemalpaşa markasını yükselteceğiz’

 

Bugünün Türkiye’sinde artık Mustafakemalpaşa’nın kabuğunu yırtarak, belli noktalarda ulusal marka olduğunu, belli noktalarda ise uluslararası arenada kendini ispatladığını belirten Başkan Kurtulan; ” Her anma günleri bir muhasebedir. Ne yaptık, neleri becerdik, önümüzdeki hedefler nelerdir? Bizim hedefimiz, çağdaş medeniyetin üzerine çıkma çabalarına aynı hızla, aynı şevkle katkı vermektir. Mustafakemalpaşa’nın çözülememiş sorunlarına el atmak, bunları tüm siyasi parti, sivil toplum ve belediye çalışanlarımızla el ele vererek çözmektir. Bu konuda aldığımız mesafeler ortada. Vatandaşımız bunu çok iyi biliyor. Kalitenin öne çıktığı bir dünyada Mustafakemalpaşa markasını belli noktalara getirmenin mükellefiyiz. Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin tüm fertleri olarak bu ülkenin geleceğine katkı sunmak, söz verdiğimiz projelerin takipçisi olmak iktidarı ve muhalefetiyle el ele vererek  insanımızın yaşam standardını arttırmak konusunda çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Güzellikleri birlikte çoğaltacağız. Bu kurumda görev yapan ama şuanda aramızda olmayan bütün belediye çalışanlarımıza Allah’tan rahmet, emekliye ayrılmış personelimize de esenlikler dilerken, personelimize de görevlerinde üstün başarılar temenni ediyorum. Mustafakemalpaşa’ya hangi alanda olursa olsun hizmet eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…