Home FOTO GALERİ BAŞKAN SARGIN MUHTARLARA ÖZEL ODA TAHSİS ETTİ

BAŞKAN SARGIN MUHTARLARA ÖZEL ODA TAHSİS ETTİ

- Guncellenme Tarihi: 20 Temmuz 2017 13:24
2 min read
BAŞKAN SARGIN MUHTARLARA ÖZEL ODA TAHSİS ETTİ için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın  bir ilke daha imza atarak Yeni Hizmet Binasında Muhtarlara özel bir toplantı odası verdi.

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Ocak 2017’de yapımına başlanan ve 7 ay gibi rekor bir sürede tamamlanan İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Kültür Merkezi’ni Ziyarete gelen İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç ve yönetimine tanıtarak birimleri gezdirdi.

İznik Muhtarlar Derneğine de Yeni Hizmet Binasında özel bir oda tahsis ettiklerini belirten başkan Sargın” Odayı yerinde göstererek “Burası Sizin Eviniz, İstediğiniz zaman odanıza gelerek çalışma yapabilirsiniz. İlçemiz mahalleleri ile daha koordineli ve hızlı hizmet üretebilmek adına sizleri de aramıza aldık” dedi.

İznik Muhtarlar Derneği Başkanı Yakup Sevinç yaptığı açıklamada “Sayın Osman başkanımıza teşekkür ediyorum. Bizlere de Yeni Hizmet binasında yer vermesi koordineli çalışma açısında tüm mahallerimize güç katacaktır. Mahalle muhtarlarım bir araya gelip istişare edip tüm belediye birimleri ile daha hızlı iletişim kurmaları çalışmalarına güç katacaktır” dedi.

Ardından tüm birimleri gezdiren İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezini de gezdirerek Sosyal Etkinlikleri yapılacağı alanı gezdirerek anlattı.

Ardından toplu resim çekiminden sonra İznik Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve İznik Belediyesi Gençlik ve Kültür Merkezi hayırlı olsun diyerek ayrıldılar.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kalkınma Yolu’nda Tarihi Adım

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın riy…