Home FOTO GALERİ ENGELSİZ KAFE KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE COŞTU

ENGELSİZ KAFE KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE COŞTU

- Guncellenme Tarihi: 17 Temmuz 2017 14:19
4 min read
ENGELSİZ KAFE KAHRAMANLIK TÜRKÜLERİYLE COŞTU için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nin organize ettiği 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma etkinlikleri tüm coşkusuyla devam etti. Uludağ Üniversitesi Gemlik Yerleşkesi önünde Belediye tarafından yaptırılan ve işletmesi Bursa Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Derneği aracılığıyla Özel Gemlik Kurs ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerine verilen Engelsiz Kafe’de düzenlenen etkinlikte ses ve bağlama sanatçısı Ahmet Gültekin sahne aldı. “Türkülerle Türkiye’m” Halk müziği Konserinde Gemlikliler ile bir araya gelen Ahmet Gültekin, izleyenlere unutulmaz bir Türk Halk müziği gecesi yaşattı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Erol ve Ahmet Avcı’nın yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ercan Barutçuoğlu ve Bayram Polat, Dernek Başkanı Ersin Kahraman, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı İsmail Beki, Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan’da konseri izlediler. Sivil Toplum Örgütü yöneticileri ve çok sayıda davetlinin de katıldığı konserde, Anadolu’nun 7 bölgesinden Kahramanlık Türküleri geceye renk kattı. Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz ve Milli Eğitim Şube Müdürü Burhan İnan, Ahmet Gültekin ile birlikte, “Urfa’nın Etrafı Dumanlı Dağlar” türküsünü seslendirdi. Refik Yılmaz yine ilahiler seslendirerek geceye renk katarken, tüm protokol üyeleri finalde “Türkiye’m” Türküsüne eşlik ettiler.

Ahmet Gültekin’e çiçek takdim ederek, teşekkürlerini sunan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, birlik beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi. “Halay da bizim, Horon’da, Zeybek de bizim, çayda çıra” da diye konuşmasına başlayan Refik Yılmaz, “Bin yıldır kardeşçe yaşanılan bu topraklarda, daha binlerce yıl kardeşçe yaşama” temennisinde bulundu. Terör Örgütü FETÖ hain darbe ve işgal girişimi konusunda da konuşan Belediye Başkanı Refik Yılmaz, yabancı ajansların uşaklığını yapan vatan haini Fethullah Gülen ve örgütünün 40 yıllık sinsi ve hain planlarının milletin ve vatanperver güvenlik güçlerinin feraseti ve cesareti sayesinde 4 saatte çökertildiğini söyledi. Altın nesil yetiştireceğiz diyerek milletin milli ve manevi değerlerini sömürüp, katil nesil yetiştiren FETÖ ve örgütüne karşın etkin mücadelenin devam edeceğini vurgulayan Refik Yılmaz, tüm şehitlerimizin yanı sıra 15 Temmuz Demokrasi Şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle andıklarını sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …