Home FOTO GALERİ 15 TEMMUZ’A KAMYONU İLE ADINI YAZDIRAN HANIM BURSA’DA UNUTULMADI

15 TEMMUZ’A KAMYONU İLE ADINI YAZDIRAN HANIM BURSA’DA UNUTULMADI

- Guncellenme Tarihi: 16 Temmuz 2017 15:53
2 min read
15 TEMMUZ’A KAMYONU İLE ADINI YAZDIRAN HANIM BURSA’DA UNUTULMADI için yorumlar kapalı
0

15 Temmuz 2016 Darbe Girişimi gecesinde yakınları ile  eşinin kamyonu ile Taksim Meydanı’na gelen hanım  Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde temsili bir gezi ile anıldı.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu,  15 Temmuz destanının anma programında meydana yöneticileri ile birlikte kamyonla geldi. 15 Temmuz gecesinde yaşanan ve akıllara kazanan görüntülerden birini oluşturan eşinin kamyonunu kullanarak Taksim Meydanı’na kadın anını yeniden canlandırmak için anlamlı bir organizasyona imza atıldı. Bu kapsamda İl Kadın Kolları Başkanı Gülten Kapıcıoğlu, il yöneticileri ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’na Türk Bayrağı ile süslenmiş bir kamyonla geldi.

Kadın kolları teşkilatının Kent Meydanı’ndan 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’na kadar kamyonla halkı selamlayarak geldiği organizasyon hakkında konuşan Başkan Kapıcıoğlu, “Bu topraklarda geçmişten bu yana fedakarlıkları, kahramanlıkları ile adını tarihe yazdıran sayısız kadınlarımız yetişiyor. Bizler de AK Kadınlar olarak elimizden geldiğince her fırsatta onların anılarını yaşatmaya çalışıyoruz. 15 Temmuz darbe gecesinde  akıllarda kalan görüntülerden biri de kamyonu ile darbecilere karşı durmaya çalışan ablamızdı. O an ve orada yazılan daha nice destan unutulmadı, unutulmayacak” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da Startup Yatırımcı Ekosistemi Bir Araya Geldi

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ev sahipliğinde in4startups dijital platfo…