Home FOTO GALERİ ÜNVER GROUP AR-GE MERKEZİ OLDU…

ÜNVER GROUP AR-GE MERKEZİ OLDU…

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2017 13:58
5 min read
ÜNVER GROUP AR-GE MERKEZİ OLDU… için yorumlar kapalı
0

Ünver Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş, “Ünver Group, tüm enerjisi ile Türk Otomotiv Sektöründe, ana sanayilerin birlikte çalışmaktan gurur duydukları ve ‘iyi ki varsın’ dedikleri bir şirket olma vizyonu ile sürekli gelişim yolculuğuna devam etmektedir” dedi.

 

BURSA – Bursa Kayapa Sanayi Bölgesi’nde, 13 bin metrekarelik alanda 197 kişilik uzman kadrosuyla otomotiv sektörüne kauçuk ve silikon hortum, plastik ve metal boru parçaları üreten ve ürünlerinin yüzde 40’ı  Avrupa ülkelerine ihraç edilen Ünver Group Ar-Ge Merkezi oldu.

 

Bu sene kuruluşunun 38. yılını kutlayan ve global tedarikçi durumundaki Ünver Group’un Ar-Ge Merkezi olmasıyla ilgili açıklamada bulunan Ünver Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş, “Firmamız 19 Haziran 2017 tarihinden itibaren Bilim ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafında yetkilendirilerek Ar-Ge Merkezi olmaya hak kazanmıştır” dedi.

 

Ünver Group 1979 yılından bu yana otomotiv sektörüne şekillendirilmiş kauçuk ve silikon hortum, plastik ve metal boruları da içeren çeşitli ürün gruplarında güvenilir hizmetler sunarken, sektörün ana aktörlerinden biri olarak çalıştıklarını söyleyen Korgavuş, “Ünver Group müşterilerine alternatif ürünler sunmak, mevcut ürünleri geliştirerek maliyet ve performans avantajı sağlayabilmek amacıyla uzun yıllardan bu yana araştırma ve geliştirme faaliyetlerine devam etmektedir” şeklinde konuştu.

 

Ar-Ge merkezi olmalarıyla birlikte uluslararası alanda rekabet imkanlarının daha da artacağını sözlerine ekleyen Korgavuş, “Co-design yetkinliğimize , 20’nin üzerinde konusunda uzman mühendislik kadrosuyla çalışmaya başlayan Ar-Ge Merkezi özelliğimizi de eklemek suretiyle, global piyasada daha da rekabetçi bir yer alacağımızı söyleyebilirim. Böylece Bursa’mız ve ülkemiz ekonomisine daha fazla katkı sağlayabileceğiz” dedi.

 

Ünver Group Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Korgavuş şunları söyledi:

 

“Sadece üretirken değil, tasarlarken de müşterilerinin yol arkadaşı olabilmeyi ilke edinen Ünver Group, Ar-Ge Merkezi statüsü ile sadece kendi bünyesinde araştırma yapmakla kalmayıp, başta ana sanayiler olmak üzere tüm müşterileri ile ortak projeler yaparak sektörün gelişimine ve ithal malzeme kullanımının azaltılmasına olumlu katkı sağlamayı amaçlamaktadır.  Bunun yanı sıra, üniversiteler ile de ortak projeler geliştirerek bilime katkı sağlamayı ve nitelikli insan kaynağını geliştirmeyi hedeflemektedir. Ünver Group tüm enerjisi ile Türk Otomotiv Sektöründe, ana sanayilerin birlikte çalışmaktan gurur duydukları ve ‘iyi ki varsın’ dedikleri bir şirket olma vizyonu ile sürekli gelişim yolculuğuna devam etmektedir.”

 

Yurt içinde başta Fiat Tofaş, Ford Otosan, İsusu, Otokar, Temsa, Karsan olmak üzere ana otomotiv üreticilerine ve yurtdışında Wolkswagen, Peugeot, Volvo, Ford, Fiat, Ferrari, Porsche, DAFF, Mercedes Benz ve Scania gibi firmalara parça üreten Ünver Group’un Ar-Ge Merkezi olması şirket üst yönetimi ve çalışanlar tarafından hep birlikte kutlandı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Gürsu İpek Yolu Mahallesi’ne Yeni Spor Tesisi

Gürsu Belediyesi, her mahalleye bir spor tesisi vizyonu ile yaptığı yatırımlar kapsamında …