Home FOTO GALERİ Paşa’dan Başkan Kurtulan’a ‘Onursal Başkanlık’ unvanı

Paşa’dan Başkan Kurtulan’a ‘Onursal Başkanlık’ unvanı

- Guncellenme Tarihi: 14 Temmuz 2017 13:48
7 min read
Paşa’dan Başkan Kurtulan’a ‘Onursal Başkanlık’ unvanı için yorumlar kapalı
0

Bu sezon Süper Amatör Küme’de mücadele edecek olan Büyük Mustafakemalpaşa Spor Kulübü tarafından Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a ‘Onursal Başkanlık’ unvanı verildi.

19 Mayıs Spor Kulübü’nün haklarını devralarak Mustafakemalpaşa’yı Süper Amatör Küme’de temsil etme imkanı yakalayan kırmızı-lacivertli kulübün yöneticileri, Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Büyük Mustafakemalpaşa Spor Kulübü Başkanı Ender Küçük, eski başkanlardan Halim Gürvardar ve kulüp yöneticilerinin katıldığı kahvaltılı toplantıda yeni sezon öncesi yapılan çalışmalar masaya yatırıldı.

 

‘Eski günlerimize döneceğiz’

 

Kulüp Başkanı Ender Küçük yaptığı açıklamada, daha önceki kulübün fesih işleminin yapıldığını, 19 Mayıs Kulübü’nün devir teslim işlemlerinin tamamlandığını söylerken kulübün isminin Büyük Mustafakemalpaşa Spor olarak tescillendiğini belirtti.

Transfer çalışmaları hakkında bilgiler veren Küçük; ” 2. Amatör Küme’de 7, 1. Amatör Küme’de 21 ve Süper Amatör Küme’de de 29 kişilik bir yönetim kadromuz var.

İleriye dönük genç ve yetenekli futbolcuların peşindeyiz. Kadromuza özellikle şehrimizin futbolcularını katmayı hedefliyoruz. Şu ana kadar 17 futbolcu ile prensipte anlaştık. Oyuncularımızın 7’si Mustafakemalpaşalı. Sponsorluk ve kulübe kalıcı gelir kazandırmak için de çalışmalarımız sürüyor. Belediyemizin destekleri geçtiğimiz yıllara oranla arttı. Bu konuda Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Spor tesislerimiz artık daha da modernleşti. Yeni tesisler hizmete sunuldu. Sezon açılışı öncesi stadımız tam kapasite ile bakıma alındı. Son olarak zemin çalışmaları başladı. Kurumsallaşma yolunda attığımız bu güçlü adımlar yeni sezonda meyvesini verecektir. Şehrimizin de desteği ile kulübümüz eskisi gibi üst liglere yükselmek için mücadele edecek ” dedi.

 

‘Spora yatırım, geleceğe yatırım’

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ise Büyük Mustafakemalpaşa Spor’un kararlı yürüyüşünün şehre ayrı bir hava katacağını dile getirdi.

Sporda tesisleşmenin sağlanması noktasında bugüne kadar önemli adımlar attıklarını kaydeden Başkan Kurtulan; ” En iyi yatırım insana olan yatırımdır. Bunun içinde spora öncelik veren, gençlerimizi, çocuklarımızı spora yönlendiren bir anlayışımız var. Geçtiğimiz yıllarda başlayan tesisleşme hamlesi giderek büyüyor. Mustafakemalpaşa’daki tüm tesislerimizi yeni bir görünüme kavuşturduk. Büyükşehrimizin de desteği ile yeni tesislerimizi kulüplerimizin hizmetine sunduk. Bizim büyük bir hayalimiz vardı. Tüm spor etkinliklerinin yapılabileceği bir merkezimiz olsun istiyorduk. İşte Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri hızla yükseliyor. Futboldan yüzmeye, basketboldan güreşe kadar tüm spor etkinlikleri artık bu merkezde yapılacak. Büyük Mustafakemalpaşa Spor kentimizin tarihi bir simgesi. Geçmişte büyük başarılar kazanmış bir kulüp. Artık kendi ayakları üstünde duran, başarıyı hedefleyen bir yönetime sahip. Gücümüzün yettiği her sporcuya ve her kulübe desteğimiz sürecek. Kulüplerimizin varlığı hem çocuklarımızın sporla ilgilenmesine hem de birbirleriyle dayanışmasına olanak sağlıyor. Mustafakemalpaşa Spor ruhuna sahip çıkan kulüp yöneticilerimizi tebrik ediyorum” dedi.

Kulüp Başkanı Ender Küçük, yönetim kurulu kararıyla ‘Onursal Başkan’ ilan ettikleri Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a kulübe verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…