Home FOTO GALERİ ŞEHİTLİKTE ANMA TÖRENİ

ŞEHİTLİKTE ANMA TÖRENİ

- Guncellenme Tarihi: 12 Temmuz 2017 13:12
3 min read
ŞEHİTLİKTE ANMA TÖRENİ için yorumlar kapalı
0

15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı kapsamında organize edilen etkinlikte tüm şehitler saygı ve minnetle bir kez daha anıldı. Gemlik Belediyesi’nin düzenlediği etkinliğe Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Garnizon Komutan Vekili Albay Aziz Sevimli, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu, Müftü Dr. Mehmet Reşat Şavlı, Şehitler Derneği Başkanı Hüseyin Çatalkaş, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Kadir Tan, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Şükran Ersöz ve Belediye Meclis üyeleri ile şehit aileleri ve yakınları katıldı.

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, 15 Temmuz’da vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin yanı sıra teröre karşı savaşırken şehit olan şehitlerin kabri başında toplandıklarını belirterek, “Rabbim onları Nur içinde yatırsın. Bizlere de bu şahadet mertebesini nasip etsin” dedi. Ayeti kerimelerle süslediği konuşmasında şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle andığınızı ifade eden Refik Yılmaz, teröre karşı mücadele veren güvenlik güçlerimiz için de dua istedi. Belediye Meclis üyesi Ercan Barutçuoğlu ve İlçe Müftüsü Dr. Mehmet Reşat Şavlı’da kuranı kerim tilaveti ve dualar okudu.

Şehitlerin mezarlarına gül ve karanfil bırakıldı. Gemlik Şehitliğinin yanı sıra Kurtul Mahallesi ve Engürücük Mahallesi şehitliklerinde de dualar okunup, gül ve karanfiller bırakıldı. Kurtul’da Şehit Adil Şeker ve Şehit Cem Üner için, Engürücük’te de Şehit Öğretmen Etem Yaşar için tören düzenlendi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Osmangazi’de Dolu Dolu Geçecek

Osmangazi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda düzenleyeceği etkinli…