Home FOTO GALERİ DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

DESTEK OLMAYA HAZIRIZ

- Guncellenme Tarihi: 12 Temmuz 2017 12:47
2 min read
DESTEK OLMAYA HAZIRIZ için yorumlar kapalı
0

Bursa Valisi İzzettin Küçük, Kazakistan Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuli’yi Bursa Valiliği Tarihi Heykel Hizmet Binasında bulunan makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İzzettin Küçük; “Kazakistan ile diplomatik ilişkilerin ötesinde bir bağımız var, bizler et tırnak gibiyiz, birlikteyiz. Dilimiz, kültürümüz bir.  Bu birliğimizin sanayi ve ticaret alanında da arttırılması gerektiği kanısındayım. Bizler bu konuyla alakalı her türlü desteği vermeye hazırız.” ifadelerini kullandı.

Bursa Valiliği Şeref Defterini imzalayan, Ankara Büyükelçisi Abzal Saparbekuli iki ülke arasındaki ortak geçmişin kıskanılacak seviyede olduğunu belirterek; “Uluslararası kuruluşlarda bazı ülkeler Türk Cumhuriyetleri arasında ki işbirliğine karşı tavır takınıyorlar. Büyüklerimizin de dediği gibi Allah’tan bize verilen bir kardeşliğimiz var, Allah bunu bize vermişse bu bizim suçumuz değil. Eğer sizin böyle kardeşleriniz yoksa kıskanacak bir durum yoktur. Bizler Bursa’da sizin öncülüğünüzde atılacak adımlar ile iktisadi ilişkilerin kuvvetleneceği düşüncesindeyiz.”dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…