Home FOTO GALERİ YEŞİL LIONS’TA TARİHİ DEVİR TESLİM

YEŞİL LIONS’TA TARİHİ DEVİR TESLİM

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2017 14:47
3 min read
YEŞİL LIONS’TA TARİHİ DEVİR TESLİM için yorumlar kapalı
0

YEŞİL LIONS’TA SİBEL KESEN DÖNEMİ

Lions 118-K Yönetim Çevresi’ne bağlı Yeşil Lions Kulübü’nde Sibel Kesen, hizmet bayrağını Mahmut Demiröz’den devraldı. Kesen ayrıca kulüp tarihinin ilk kadın başkanı oldu.

BURSA– Bursa’nın en eski lions kulüplerinden olan Yeşil Lions Kulübü’nde devir-teslim heyecanı yaşandı. Yeşil Lions Kulübü üyeleri ve lions camiasının önde gelen isimlerinin katıldığı gecede 2016-2017 hizmet dönemi başkanı Mahmut Demiröz, görevini Sibel Kesen’e devretti. Ayrıca Kesen 31 yılı deviren Yeşil Lions Kulübü’nün  ilk kadın başkanı oldu.

SİBEL KESEN ÇITAYI YÜKSELTECEKTİR

Kulüpte birlikte görev yaptığı arkadaşlarına teşekkür eden Mahmut Demiröz, “Bir yıl boyunca lion olmanın vizyonuna ve misyonuna uygun bir şekilde görev yaptık. Kendi üyelerimiz arasındaki çalışmalarımız dışında bu yönetim kurulu 118-K Genel Yönetim ÇEvreis’nde de sizleri temsil etme çabası içinde olduk. İnanıyorum ki Sibel Kesen ve ekibi çalışmalarını çıtayı yükselterek sürdürecektir” dedi.

YENİ HİZMET SLOGANI: BİZ OLACAĞIZ!

Yeni hizmet dönemi başkanı Sibel Kesen de Lions camiasının yüzüncü yılında başkanlık görevini yürüteceği için mutlu olduğunu söyledi. Yeşil Lions Kulübü’nün ilk kadın başkanı olduğu için onur duyduğunu dile getiren Kesen, “Bu mutluluğu sizlerle doyasıya paylaşıyorum. Kulübümüz yeni dönemde bir çok yeniliğe imza atacak. Bu dönemde birbirimizi daha da yakından tanıyacağız. Bütçemize göre öğrenci bursu vereceğiz. Ayrıca Nilüfer Belediyesi Lions Ercan Dikencik Alzheimer Hasta Konuk Evi’ne desteklerimiz devam edecek” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…