Home FOTO GALERİ BURPAS ROTAYI BULGARİSTAN’A ÇEVİRDİ…

BURPAS ROTAYI BULGARİSTAN’A ÇEVİRDİ…

- Guncellenme Tarihi: 11 Temmuz 2017 15:18
3 min read
BURPAS ROTAYI BULGARİSTAN’A ÇEVİRDİ… için yorumlar kapalı
0

BURPAS’TA HEDEF BULGARİSTAN PAZARI…

–        Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS) 26 Eylül 1 Ekim 2017 tarihleri arasında Bulgaristan’ın Filibe kentinde düzenlenecek International Technical Fair’i (Uluslararası Teknik Fuarı) ziyaret edecek.

BURSA- Bursa Plastik ve Ambalaj Sanayicileri Derneği (BURPAS), plastik ve ambalaj sektöründe yeni yatırımların önünü açmak ve ikili iş görüşmelerinde bulunmak için 26 Eylül- 1 Ekim tarihleri arasında Bulgaristan’a çıkarma yapacak. BURPAS üyesi iş adamları, Felibe Başkonsolosluğu ve Ticaret Ateşeliği ziyaretiyle başlayaccakları Bulgaristan temaslarında International Technical Fair, Felibe Ticaret ve Sanayi Odası,  Felibe Serbest Bölge ve firma ziyaretleriyle tamamlayacak.

“BULGARİSTAN ÖNEMLİ BİR PAZAR”

Bulgaristan programı hakkında ön bilgiler veren BURPAS Yönetim Kurulu Başkanı İlker Biliktü, “Bulgaristan plastik ve ambalaj sektörü için önemli bir Pazar. Bursa ile arasında 250 milyon dolarlık bir ticaret hacmi söz konusu. Hedefimiz bu rakamı daha da yükseltmek. Bu açıdan Filibe Başkansolosluğu ve Ticaret Ateşeliği ile de bir görüşmemiz olacak. Neler yapabileceğimizi masaya yatıracağız. Ayrıca Felibe Ticaret ve Sanayi Odası ile Felibe Serbest Bölge’de temaslarımız olacak. Birçok firmayı ziyaret edeceğiz” dedi.

“YATIRIM İMKANLARINI DEĞERLENDİRMEK İSTİYORUZ”

Bulgaristan’da sektörün Türkiye’ye kıyasla daha geride olduğunu vurgulayan Başkan Biliktü, şöyle devam etti: “Oradaki yatırım imkânlarını da değerlendirmek istiyoruz. Bulgaristan’ın AB üyesi olması bizim açımızdan da bir avantaj. Burada gerçekleştirdiğimiz yatırım bizi kolaylıkla AB piyasasına sokacaktır. Bizimle birlikte olan, bize destek veren sektörümüzün değerli temsilcilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…