Home FOTO GALERİ Nilüfer’de bini aşkın çocuk sertifika heyecanı yaşadı

Nilüfer’de bini aşkın çocuk sertifika heyecanı yaşadı

- Guncellenme Tarihi: 9 Temmuz 2017 14:00
4 min read
Nilüfer’de bini aşkın çocuk sertifika heyecanı yaşadı için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen 2017 Yaz ve Tam Gün Spor Okulları’nın ilk döneminde bini aşkın çocuk sertifika heyecanı yaşadı.

 

Nilüfer Belediyespor her yıl olduğu gibi bu yıl da Yaz Spor Okulları ile binlerce öğrenciyi sporla buluşturuyor. 6 -14 yaş arasındaki çocuklara yönelik olarak düzenlenen Yaz Spor Okulları’nda yüzme, basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi, kort tenisi, cimnastik ve Capoeira (Savunma sanatı) branşlarında eğitim verildi. Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri, Altınşehir Gençlik Merkezi, Konak Olimpik Yüzme Havuzu ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu ile Yüzüncüyıl Spor Salonu’nda gerçekleştirilen üç haftalık eğitimlerin ardından çeşitli branşlarda bin 40 öğrenci sertifika almaya hak kazandı.

Nilüfer Belediyespor Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törende voleybol, hentbol ve futbol branşlarında sertifikalar sahiplerine verildi. Nilüfer Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Gür, Nilüfer Belediyespor Hentbol Şube Sorumlusu Tan Gündüz ve Nilüfer Belediyespor Kulüp Müdürü Mesut Öztürk öğrencileri kutlayarak sertifikalarını dağıttı.

 

TAM GÜN SPOR OKULLARINA İLGİ BÜYÜK

Nilüfer Belediyespor tarafından düzenlenen Tam Gün Spor Okulları da dopdolu programlarıyla ilgi görmeye devam ediyor. Çalışan aileler için yaz sezonunda çocuklarını emanet edebilecekleri güvenli bir seçenek sunan kulüp, yaz okulunda çocuklara çeşitli sportif branşların yanı sıra resim ve drama gibi sanatsal alanlarda da eğitim veriyor. Yaz tatili boyunca Altınşehir Gençlik Merkezi’nde ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu’nda uygulanan tam gün programında, çocuklar futbol, basketbol, kort tenisi, voleybol, yüzme, cimnastik, badminton, squash çalışmalarının yanı sıra modern dans, drama, resim ve çeşitli kültürlerin halk dansları eğitimlerini de alıyor.

Tam Gün Spor Okulları’nda ilk dönem sertifikaları Altınşehir Gençlik Merkezi’nde dağıtıldı. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Nilgün Berk öğrencileri kutlayarak sertifikalarını verdi. Sertifikalarının alan öğrenciler sergiledikleri performanslarla ailelerinden büyük alkış aldı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Biz Gençlerimize Güveniyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, bu dönemde olduğu gibi yeni dönemde de gen…