Home FOTO GALERİ BEKSİAD’DAN JUNIOSHOW’DA STANT AÇAN FİRMALARA ZİYARET

BEKSİAD’DAN JUNIOSHOW’DA STANT AÇAN FİRMALARA ZİYARET

- Guncellenme Tarihi: 9 Temmuz 2017 13:53
3 min read
BEKSİAD’DAN JUNIOSHOW’DA STANT AÇAN FİRMALARA ZİYARET için yorumlar kapalı
0

JUNIOSHOW KATILIMCILARIN YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜYOR

BURSA- Bebe Çocuk Konfeksiyonu Sektörü Sanayici ve İş Adamları Derneği (BEKSİAD) yönetim kurulu üyeleri, Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda (Junioshow) stant açan tüm firmaları ziyaret etti.

BEKSİAD, BTSO ve TÜYAP işbirliğiyle ile bu yıl ikinci kez düzenlenen Junioshow, tüm hızıyla devam ediyor. 0-12 yaş arası bebe ve çocuk hazır giyim sektöründe ilkbahar ve yaz dönemi modasının son trendlerinin sergilendiği fuarda BEKSİAD Başkanı Halil Atalay ve yönetim kurulu üyeleri stant açan firmaları ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Fuarda sektörün geliştiği ülkelerden gelen profesyonel ziyaretçilerle aynı çatı altında buluştuklarını, yeni iş bağlantılarının önünü açtıklarını ve sektördeki beklentileri birinci ağızdan dinlediklerini kaydeden Atalay, “Burada bizimle olan firmalarımız yeni yatırımlara kapı aralarken yeni pazarlara açılma fırsatları da yakaladı. Bursa, bebe ve çocuk konfeksiyonu sektörünün adeta başkenti. Tüm dünyadan sektör profesyonellerini ağırlıyoruz ve hepsini buradan mutlu gönderiyoruz” dedi.

SEKTÖRÜN TANINIRLIĞI ARTIYOR

Stant açan firmalar da Junioshow’un Bursa bebe giyim ve konfeksiyon sektörünün tanıtımı için çok önemli olduğunu ve fuara ciddi alım heyetlerinin geldiğini dile getirdiler. İhracat adına birçok uluslararası bağlantıya imza attıklarını ifade eden firma temsilcileri BEKSİAD fuar organizasyonlarından dolayı BEKSİAD yönetimine teşekkür ettiler.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…