Home FOTO GALERİ BATISİAD JUNIOSHOW’U ZİYARET ETTİ

BATISİAD JUNIOSHOW’U ZİYARET ETTİ

- Guncellenme Tarihi: 7 Temmuz 2017 14:14
2 min read
BATISİAD JUNIOSHOW’U ZİYARET ETTİ için yorumlar kapalı
0

BURSA-Batı Trakyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (BATISİAD) Bursa Uluslararası Bebe, Çocuk Hazır Giyim ve Çocuk İhtiyaçları Fuarı’nda (Junioshow) stant açan üyelerini ziyaret etti.

Fuarda üyelerine “hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştiren BATISİAD üyesi iş adamları, yeni trendlerin belirlendiği fuarı yakından inceledi. Bursa’da bebe-çocuk konfeksiyonundaki son gelişmeleri inceleme şansı yakalayan BATISİAD üyesi iş adamları, 2016-2017 sonbahar ve kış sezonu ürünlerinin ilk kez görücüye çıktığı fuarda Bursa iş dünyasının nabzını tuttu.

BURSA BEBE-ÇOCUK KONFEKSİYONUNUN BAŞKENTİ

BATISİAD Başkanı Ahmet Er, Bursa’nın bebe ve çocuk konfeksiyonunun başkenti olduğunu dile getirdi. Bu fuarın kent ekonomisine ciddi bir katkısı olduğunu vurgulayan Er, “Junioshow tüm dünyanın ilgisini üzerine çekmeyi başarıyor. Emeği geçenleri kutluyorum. Fuar aracılığıyla Bursalı iş adamları markalarını dünyaya tanıtma şansı yakalıyorlar” dedi.  BATISİAD üyelerinin de fuarda yerlerini aldığını belirten Er, fuarın Bursa’ya ve hazır giyim sektörüne hayırlı olmasını diledi.

Başkan Er ve BATISİAD heyeti, Junioshow’da BEKSİAD Başkanı Halil Atalay ve MÜSİAD Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Gürses’le de bir araya geldi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın Koltuğunu Çocuklara Bıraktı

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayıs…