Home EĞİTİM Balat Atatürk Ormanı’nda bilim ve sanatı öğreniyorlar

Balat Atatürk Ormanı’nda bilim ve sanatı öğreniyorlar

- Guncellenme Tarihi: 7 Temmuz 2017 14:06
3 min read
Balat Atatürk Ormanı’nda bilim ve sanatı öğreniyorlar için yorumlar kapalı
0

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu’na katılan çocuklarla bir araya geldi. Bozbey, “Türkiye’nin ve Nilüfer’in çocukları farklı olmalı, bilim ve sanatla gelişmeli” dedi.

 

Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu’nda öğrenciler keyifli bir yaz tatili yaşama imkanı buluyor. Balat Atatürk Ormanı’nda düzenlenen etkinliğe katılan 7-12 yaş grubundan çocuklar astronomiden ebru sanatına kadar bir çok branşta düzenlenen atölyelere katılarak tatilin tadını çıkartıyor. Bursa Amatör Astronomi Kulübü ve Çağdaş Drama Bursa Derneği’nin katkılarıyla düzenlenen yaz okulunda Nilüferli çocuklar, bilim, drama, astronomi, ebru sanatı, sokak oyunları ve düşünce atölyesinde yeni bilgiler öğrenirken diğer bir taraftan da yeni arkadaşlıklar kuruyor.

Her gün Nilüfer’in farklı bir mahallesinden çocukların katılımıyla gerçekleştirilen Balat Doğa ve Bilim Yaz Okulu’nu Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi. Bozbey, onlarla ebru atölyesinde ebru yaptı, ritim atölyesinde ise çocuklarla birlikte ritim tuttu. Çocuklarla birlikte keyifli dakikalar geçiren Başkan Bozbey, Türkiye’nin ve Nilüfer’in çocukları farklı olmalı” dedi. Bozbey, “Sizlerin farklı olmanızı, bilim ve sanatla gelişmenizi istiyoruz. Her türlü projemizi sizler adına gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Sizlerin bilim ve sanatla büyümesi ileride bizlerin ve ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi demektir” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi tarafından Balat Atatürk Ormanı’nda gerçekleştirilen ve 35 mahalleden çocukların katılacağı yaz okulu 27 Temmuz’da sona erecek.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bakan Uraloğlu’ndan Öncelikli Vurgu

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Karayolları Genel Müdürlüğünün 85 milyon …