Home EKONOMİ Maysan Mando, Tüm Zamanların Aftermarket Satış Rekorunu Kırdı

Maysan Mando, Tüm Zamanların Aftermarket Satış Rekorunu Kırdı

- Guncellenme Tarihi: 6 Temmuz 2017 14:53
4 min read
Maysan Mando, Tüm Zamanların Aftermarket Satış Rekorunu Kırdı için yorumlar kapalı
0

Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan Maysan Mando, sürdürülebilir başarı ve ihracat odaklı üretim modeli çerçevesinde, ülkemize ve sektöre ciddi katma değer sağlamaya devam ederken, bu kapsamda şirketin vizyonu ve hedefleri doğrultusunda çok ciddi bir başarıya daha imza attı…

▪ Maysan Mando, 2017 yılı Haziran ayında gerçekleştirdiği 135 bin 181 adetlik satış performansıyla, kurulduğu günden bu yana tüm zamanların yurt içi aftermarket satış rekorunu yakaladı.

Bursa06.07.2017 – Türkiye’nin ilk ve en büyük amortisör üreticisi olan, orijinal ürün kanalı OEM’de onlarca dünya markasına hizmet veren Maysan Mando, sektör arenasında gerçekleştirdiği başarılı çalışmaların meyvelerini almaya devam ediyor.

Maysan Mando, Haziran ayında gerçekleştirdiği 135 bin 181 adetlik satış performansıyla, kurulduğu günden bu yana tüm zamanların yurt içi aftermarket satış rekoruna ulaştı.

Global ölçekte markalaşma vizyonu doğrultusunda, geleceğe yönelik kararlı adımlarını sürdüren Maysan Mando,  tasarım öncelikli ürün geliştirmeye ağırlık verirken, verimlilik esaslı ve uzun ömürlü ürünleriyle de dünya pazarlarında ciddi rağbet görmeye devam ediyor.

Sürdürülebilir Başarıya Odaklandık

Geçtiğimiz Haziran ayında yakalanan yüksek satış performansının, şirketin geleceği adına önemli bir veri olduğunun altını çizen Maysan Mando Satış & Pazarlama Kısım Müdürü Artun Baran, sürdürülebilir büyüme odaklı gelişim stratejilerinin karşılığını almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ülkemize ve sektöre katma değer sağlayacak çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini söyledi. Türkiye’de yerleşik 27 bayi ile yıllardır devam eden işbirliklerinin, yeni geliştirilen referanslar ile artarak devam edeceğini söyleyen Artun Baran, çoğu bayinin ikinci kuşak, hatta bazı bayilerin üçüncü kuşak olarak, 30 yılı aşkın süredir Maysan Mando bayrağını dalgalandırdığını bildirdi.

İnovatif Düşünceyle Hareket Ediyoruz

Maysan Mando’nun, kurulduğu günden bu yana inovatif düşünceyle hareket ederek,  küresel müşteri analizleri doğrultusunda çağın beklentilerine uygun, verimlilik esaslı, tasarım öncelikli ve kaliteli ürünler üretme gayretinde olduğunu kaydeden Baran, mevcut performansı daha da ileri seviyelere ulaştırmak adına, ilk günkü gibi heyecanlı ve yoğun bir şekilde çalışmalara devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EKONOMİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aydın’a DAĞDER’de Coşkulu Karşılama

Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, ziyaret ettiği DAĞDER’de büyük ilgi ve coşkuyla ka…