Home FOTO GALERİ KÖŞEBAŞI ARTAN YEMEKLERİ BARINAĞA VERİYOR

KÖŞEBAŞI ARTAN YEMEKLERİ BARINAĞA VERİYOR

- Guncellenme Tarihi: 29 Haziran 2017 16:12
3 min read
KÖŞEBAŞI ARTAN YEMEKLERİ BARINAĞA VERİYOR için yorumlar kapalı
0

Ocakbaşı kültürünü modernize eden bir anlayış ile sunan Köşebaşı, yemekleri hazırlarken verdiği önemi sosyal sorumluluk projelerine de gösteriyor.

Kentin yeni yaşam alanı Podyumpark’ta hizmet veren Köşebaşı Bursa,  her canlının yaşama hakkı olduğu düşüncesinden hareketle,  müşterilerden kalan yemekleri Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ‘ne veriyor.  Köşebaşı Bursa İşletmecisi  Özcan Dilekyiğit, geçtiğimiz günlerde Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Veteriner İşleri Müdürü Fikriye Eker, Köşebaşı Bursa Restoran Kurumsal İletişim Sorumlusu Elif Dilekyiğit ile birlikte Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

Güney mutfağının eşsiz lezzetlerini müşterileri ile buluşturduklarını ve güzel dönüşler aldıklarını söyleyen  Köşebaşı  Bursa İşletmecisi  Özcan Dilekyiğit, “Bu güzel lezzetleri müşterilerimiz ile buluştururken, müşterilerimizden kalan yemekleri de değerlendirmek istedik. Her canlının yaşama hakkı olduğu düşüncesi ile artan yemekleri  Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi ile yaptığımız görüşme sonucunda kendilerine gönderiyoruz” dedi.

TABAKLARA KÜRDAN ATILMAMASINA ÖZEN GÖSTERİYORUZ

Dünyanın en iyi 50 restoranı ve Türkiye’nin en iyi 10 ocakbaşı arasında birinci olmanın önemli sorumluluk getirdiğini hatırlatan Dilekyiğit, “ Biz de bu sorumluluk ile hareket ediyoruz. Bu yüzden de sadece artan yemekleri vermek ile işimizin bitmediğinin farkındayız.  Bu yüzden de yemekleri yiyecek dostlarımıza zarar vermemesi  adına restoranımızda tabaklara kürdan atılmaması konusunda müşterilerimizi uyarıyoruz.  Dünyada tek başımıza yaşamıyoruz. Bunun da bilincinde olup, buna göre davranmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…