Home FOTO GALERİ BAYRAM SEVİNCİ SAVAŞ MAĞDURU AİLELER İLE PAYLAŞILDI

BAYRAM SEVİNCİ SAVAŞ MAĞDURU AİLELER İLE PAYLAŞILDI

- Guncellenme Tarihi: 25 Haziran 2017 15:02
3 min read
BAYRAM SEVİNCİ SAVAŞ MAĞDURU AİLELER İLE PAYLAŞILDI için yorumlar kapalı
0

AK Parti İl Başkanlığı’nda bu yılki iftar programları anlamlı bir organizasyonla sonlandırıldı.

AK Parti İl Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı İbrahim Güney, İl Teşkilat Başkanı Hasan Kılıç, İl Sosyal Politikalar Başkanı Muharrem Durmuş ve İl Yöneticisi Asım Çakır ile birlikte ülkelerinde yıllardır süren iç savaş nedeniyle Türkiye’ye sığınan Suriyeli ve Kuzey Iraklı Türkmen ailelerle iftarda bir araya geldi.

İl başkanlık binasında gerçekleşen programda konuklara seslenen İbrahim Güney, Türkiye’nin yakın coğrafyasındaki ve tüm dünyadaki mazlum halklara karşı izlediği şefkat yüklü politikaya vurgu yaptı. Güney, Türkiye’nin her dönemde mazlumların yanında olduğunu belirterek, “İktidarlarımız dönemlerinde Türkiye’nin yakaladığı ivme, ülkemizi dünyadaki mazlumların umudu haline getirdi” dedi.

Güney, büyüyen Türkiye’nin, dünyada artık söz sahibi bir ülke haline gelerek, gündemi belirlediğine vurgu yaptı. Güney, “Hükümetimiz ve devletimiz her zaman mazlumun yanında oldu. Suriye’de, Kuzey Irak’ta ve dünyanın çok çeşitli coğrafyalarında yaşanan acılara Türkiye merhem oldu. Savaştan kaçarak ülkemize sığınan siz kardeşlerimize kapılarımızı sonuna kadar açtık ve güzellikleri paylaşmaya çalışıyoruz. Bugünde Ramazan’ın  İftar vaktinin bereketini birlikte yaşıyoruz, yarın ise İslam Alemi’nin bayramlarından biri başlıyor. Ramazan Bayramı’nın ülkemize, İslam Alemi’ne ve tüm dünyaya bolluk, bereket, barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…