Home FOTO GALERİ Yalıntaş’ta bin kişilik iftar sofrası

Yalıntaş’ta bin kişilik iftar sofrası

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2017 02:21
2 min read
Yalıntaş’ta bin kişilik iftar sofrası için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi rahmet ayı Ramazan’da düzenlediği sokak iftarlarını sürdürüyor.

Mahallelinin bir sofra etrafında buluştuğu geleneksel sokak iftarlarının dördüncüsü Yalıntaş Mahallesi’nde gerçekleştirildi.

Yalıntaş İlköğretim Okulu bahçesindeki iftar programına; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, AK Parti Teşkilatı Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

İftar öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

Bin kişilik yemekte vatandaşlarla birlikte oruç açan Başkan Sadi Kurtulan iftar da yaptığı konuşmada, birlik ve beraberliğin pekiştiği Ramazan ayının Mustafakemalpaşa’da huzurla geçtiğini söyledi.

Mahalle iftarlarıyla gönül köprüleri kurduklarını belirten Başkan Kurtulan; ” Millet olduğumuzu hatırladığımız bu sofralarda buluşmak hepimiz için bir nimettir. Bunun kıymetini bilelim. Bu birlik ve beraberlik bereketi getiriyor. Bu bereketin on iki ay sürmesi için dua ediyoruz. İnançlarımız ve dayanışmamız sürdükçe daha güzel günleri birlikte yaşayacağız. Tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum ” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…