Home EĞİTİM KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN MİNİK ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ

KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN MİNİK ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2017 12:14
2 min read
KÜKÜRTLÜ LIONS’TAN MİNİK ÖĞRENCİLERE BAYRAM HEDİYESİ için yorumlar kapalı
0

EŞREF ERGİN İLKÖĞRETİM OKULU’NA KÜKÜRTLÜ LIONS DESTEĞİ

BURSA- Lions 118-K Yönetim Çevresi’nin seçkin kulüplerinden Kükürtlü Lions Kulübü, Eşref Ergin İlköğretim Okulu’nun anasınıfı teşrifatını yenilerken anaokulunun ihtiyaçlarını da karşıladı.

Tüm malzemeleri yenilenen anasıfını için okulda açılış töreni düzenlendi. Törene Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Hülya Korgavuş, kulüp üyeleri ve Eşref Ergin İlköğretim Okulu öğretmenlerinin yanı sıra Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi ve Nilüfer Belediyesi Başkanı Mustafa Bozbey’e vekaleten Pelin Sevgi katıldı.

Törende konuşan Kükürtlü Lions Kulübü Başkanı Korgavuş, Eşref Ergin İlköğretim Okulu’nun tüm malzemelerinin kulüp üyelerinin katılımı ve sponsorların desteğiyle yenilendiğini aktardı. Geçtiğimiz günlerde minik öğrencilere oyuncak hediye ettiklerini de belirten Korgavuş, “Aynı zamanda anaokulunun kitap, kırtasiye malzemeleri gibi ihtiyaçlarına da destek verdik. Yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Muharrem Tüfekçi de, Başkan Korgavuş’a eğitime katkılarından dolayı plaketle teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…