Home FOTO GALERİ AK PARTİ OSMANGAZİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

AK PARTİ OSMANGAZİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

- Guncellenme Tarihi: 23 Haziran 2017 11:59
4 min read
AK PARTİ OSMANGAZİ ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ için yorumlar kapalı
0

BURSA- AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Teşkilatı, bu bayramda da ihtiyaç sahibi çocukları unutmadı.

Osmangazi ilçesi sınırları içinde ikamet eden 300’ün üzerinde çocuk, bu yıl da AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı Kadın Kolları’nın sosyal sorumluluk projesiyle sevindi. Ayakkabı, tişört, pantolon, çanta ve çoraptan oluşan bayramlık hediyeler AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Törene AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı yöneticileri, Kadın Kolları Başkanı Zeynep Kurt ve kadın kolları üyeleri katıldı. Bu yıl Ramazan vesilesiyle Osmangazi’ye bağlı 136 mahallede “Bereketi Paylaşalım İyilikte Buluşalım” sloganıyla çat kapı ziyaretler gerçekleştirdiklerini dile getiren Kurt, “Mahalle başkanlarımız ve koordinatörlerimiz aracılığıyla tespit edilen çocuklarımızın hayırsever vatandaşlarımızın desteğiyle yüzlerini güldürmek istedik. Bayramlık elbiselerine kavuşan çocuklarımızın mutluluklarını bir kez daha gördük. Bu gibi çalışmalarımız bununla sınırlı kalmayacak, gün geçtikçe artarak devam etmesi için gerekli çalışmalar yapılacaktır” dedi.

Kurt, bu süreçte maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Ali Yılmaz ve AK Parti Osmangazi Kadın Kolları teşkilatı, mahalle başkanları ve tüm dava arkadaşlarına teşekkür etti.

ŞAHİN: BAYRAM COŞKUSUNU ÇOCUK SEVİNCİYLE BİRLEŞTİRDİK

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin de AK Parti’nin sosyal, kültürel ve hayır faaliyetlerinde bulunan bir parti olduğunu söyledi. Bayram coşkusunu çocuk sevinciyle birleştirdiklerini aktaran Şahin, şunları sıraladı: “AK Parti insanın olduğu her yerde. Vatandaşlarımızın ne eksiği varsa onu gidermek için gayret gösteriyoruz. Bayramlıklarına kavuşan çocuklarımız çok mutlu olacaklar. 300’den fazla çocuğumuza AK Parti ayrıcalığını gösterdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…