Home FOTO GALERİ Sokak Köpeğine Tümör Ameliyatı

Sokak Köpeğine Tümör Ameliyatı

- Guncellenme Tarihi: 22 Haziran 2017 14:04
2 min read
Sokak Köpeğine Tümör Ameliyatı için yorumlar kapalı
0

Bursa’da karnında 6 kiloluk tümör bulunan sokak köpeği, Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde 4 saat süren operasyonun ardından hayata tutundu.

 

Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi, karnında 6 kiloluk tümör bulunan sahipsiz bir köpeğin hayata tutunmasını sağladı. Barınak ekipleri tarafından Gökçeören Mahallesi’nde bulunan 5 yaşındaki kangal kırması cinsi köpek, Türkiye ve Avrupa’nın en büyük ve en donanımlı merkezlerinin başında gelen Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’ne getirildi. Yapılan tetkiklerde köpeğin karnında 6 kiloluk tümör olduğu belirlendi. Barınak ekipleri, vakit kaybetmeden köpeği ameliyata aldı. Yaklaşık 3 saat süren başarılı bir ameliyatın ardından köpeğin vücudu tümörden temizlendi. Ekiplerin ‘Yaşam’ adını verdiği köpek, ameliyatın ardından hayata yeniden ‘merhaba’ dedi.

 

Yoğun bakımda çıkan ve sağlığına tüm hızıyla kavuşan Yaşam, ayağa kalktı. Tamamen iyileşene kadar Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi’nde tutulacak olan köpek, daha sonra doğal yaşamına bırakılacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…