Home FOTO GALERİ BALKANTÜRKSİAD’DAN YÖNETİŞİM SEMİNERİ…

BALKANTÜRKSİAD’DAN YÖNETİŞİM SEMİNERİ…

- Guncellenme Tarihi: 21 Haziran 2017 15:37
5 min read
BALKANTÜRKSİAD’DAN YÖNETİŞİM SEMİNERİ… için yorumlar kapalı
0

BURSA – Balkan Rumeli Sanayicileri ve İş Adamları Derneği, (BALKANTÜRKSİAD) üyelerinin yoğun katılımıyla ‘Yönetişimde Değişen Bakış Açısı Semineri’ düzenledi.

Uludağ İhracatçı Birlikleri’nde 4CEO Eğitim ve Danışmanlık AŞ iş birliğinde gerçekleşen seminere BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan, BALKANTÜRKSİAD üyeleri, BALKANTÜRK Eğitim Vakfı Başkanı Naci Şahin, BOSİAD Başkanı Abdullah Bayrak, BTSO Gıda Tarım ve Hayvancılık Konsey Başkanı Dr. Mustafa Yıldız, Uludağ İhracatçı Birlikleri Genel Sekreteri Mümin Karacakayalılar, Makine Mühendisleri Odası Başkanı İbrahim Mart, STK yetkilileri ve iş dünyasının temsilcileri katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Üyesi ve Otomotiv Çalışma Grubu Başkanı Rabia Kuru yaptı. BALKANTÜRKSİAD olarak üyelerinin gelişimleri ile ilgili bilgi paylaşımları yapmak ve farkındalık artırmak için çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Kuru, Yönetişimin aktif katılımı, şeffaflığı, etkinliği, stratejik vizyonu gerektirdiğini ifade etti. Yönetişimi, kurum ve kuruluşlarda birlikte etkileşerek ve koordine olarak ana hatlarıyla birlikte yönetmek olarak tanımlayan Kuru, “Açık ve öngörülebilir bir karar alma süreci olan Yönetişim, profesyonel bir demokratik yönetim gerektiriyor, etkin bir şekilde yönetime katılan STK’ları gerektiriyor. Bu yöntemi şirketlerimizdeki iş yapış şeklimize de uygulayabiliriz” dedi.

Kuru sözlerini şöyle noktaladı: “Üretim modellerinde teknoloji ne kadar değişirse değişsin temel faktör insan kaynağıdır. Bunu komşu ilişkilerimizden aile ilişkilerimize, özel ilişkilerimizden şirketlerimizdeki yönetime kadar her alanda görüyoruz. Günümüzde çok fazla ve acımasız bir rekabet var. Bu sebeple firmaların pazar olanaklarını çok iyi geliştirmeleri, yönetim sistemlerini değiştirmeleri ve yenilikleri takip etmeleri gerekiyor.”

Seminerde kısa bir selamlama konuşması yapan BALKANTÜRKSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Çalışma Grupları Başkanı İskender İskenderoğlu da “BALKANTÜRKSİAD olarak güncel konular hakkında bilgilendirme seminerleri düzenlemeye gayret gösteriyoruz. Seçkin üye kadromuzla Bursamızın ülkemizin ev Balkanların ekonomik potansiyelini güçlendirmek ve ticari olanakları geliştirmek amaçlı faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Kurduğumuz çalışma gruplarıyla bu toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz” dedi.

4CEO kurucu ortağı Hakan Okay tarafından ‘Değişen Yönetim Anlayışı ve İşletmelerdeki Uygulamalar’ konu başlığında, Onur Tuğman tarafından da ’21.Yüzyılda Marka Yönetimi ve İletişimi’ konusunda bilgi paylaşımında bulunuldu. ‘Pazarlama 4.0’ konusunda Doç. Dr. Volkan Ekin sunum yaparken Ufuk Sönmez ise ‘Yeni Nesile Liderlik Yapmak’ konusunda bilgilendirme yaptı.

Seminerin ardından BALKANTÜRKSİAD Başkanı Berat Tunakan ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından semineri veren 4CEO yetkililerine teşekkür plaketi verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Aktaş, “Ana Kucakları Sayısını 100’e Çıkartacağız”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, hizmete aldıkları 32 ana kucağında 4 bine …