Home FOTO GALERİ GEMLİK BELEDİYESİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI

GEMLİK BELEDİYESİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 14:42
4 min read
GEMLİK BELEDİYESİ ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ AĞIRLADI için yorumlar kapalı
0

Gemlik Belediyesi’nden anlamlı iftar. Şehit Aileleri ve Gaziler ile eşlerini iftar programında ağırlayan Gemlik Belediyesi, protokol üyelerini de Şehit aileleri ve gaziler ile buluşturmuş oldu. Şehit Ömer Halisdemir Bölge Parkı’nda gerçekleşen iftar programına Kaymakam Gürbüz Karakuş, Garnizon Komutanı Tank. Alb. Ahmet Tevfik Kuş, Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Avcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Mete, Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Bozkurt, Emniyet Müdürü Cafer Gündoğdu ve Belediye meclis üyeleri de katıldı. Eşi Suzan Yılmaz ile birlikte Şehit Aileleri ve Gaziler ile yakından ilgilenen ve sohbet eden Belediye Başkanı Refik Yılmaz, “Şehit ailelerimiz, bu aziz vatana kıymetli şehitleri hediye ederek, en büyük bedeli ödediler. Allah bizlere de şehitlik mertebesini nasip etsin” diye konuştu.

Roman Kültürü Araştırma ve Yaşatma Derneği, Çalgıcı Mektebinin Tasavvuf Musikisi eserleri ve ilahilerle renklendirdiği anlamlı iftar programında konuşan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, hadisi şeriflerle vurguladığı konuşmasında, Türkiye’nin bulunduğu coğrafyanın zor bir coğrafya olduğuna dikkat çekti. Bedel ödemeye devam edileceğini ifade eden Refik Yılmaz, hain FETÖ Terör Örgütü ve 15 Temmuz Darbe girişimi işgal harekâtına da değindi. Hoca postuna bürünmüş alçak diye nitelendirdiği Fethullah Gülen’in, bu ülkenin evlatlarını yıllarca altın nesil yetiştireceğim diye kandırdığını açıklayan Refik Yılmaz, “İnsanlarımızın dini ve manevi duygularını sömürüp, mankurtlar, katil nesiller yetiştirmiş. Bu ülke insanının vergileriyle alınan helikopterlerini, uçaklarını, polisine, askerine, siviline karşı kullandı. Başka ülkelerin istihbarat servislerinin uşaklığını yaptı. Tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Gemlik Kaymakamı Gürbüz Karakuş’ta bu anlamlı iftar adına Refik Yılmaz ve ekibine teşekkür etti. Türkiye coğrafyasının “Şehitistan” olduğunu kaydeden Gürbüz Karakuş, binlerce yıldır süren kardeşliğin bozulmaması için, dikkatli olunması gerektiğini bildirerek, birlik, beraberlik ve kardeşlik mesajları verdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

23 Nisan Çocuk Şenliği, Minik Öğrencilerin Gösterileriyle Son Buldu

Osmangazi Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düze…