Home FOTO GALERİ EndülüsPark AVM 1.Yaşını Bursa Basınıyla Kutladı

EndülüsPark AVM 1.Yaşını Bursa Basınıyla Kutladı

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 14:53
7 min read
EndülüsPark AVM 1.Yaşını Bursa Basınıyla Kutladı için yorumlar kapalı
0

EndülüsPark AVM bünyesinde bulunan birçok yerli, ulusal markası, eğlence konsepti ve kampanyaları ile 1’nci yaşına giriyor.

Bursa’nın yaşam, alışveriş ve eğlence merkezi EndülüsPark AVM,  1.yaşını Bursa Basınına verdiği iftar yemeğinde kutladı.

EndülüsPark AVM’de bünyesinde yer alan Nanun Fırın&Restaurant’ta gerçekleştirilen iftar yemeğine basın mensupları yoğun ilgi gösterdi.

EndülüsPark AVM kurucu ortaklarından Mustafa Barutçuoğlu, Basın İftarı’nda yaptığı açıklamada, AVM olarak güzel bir yılı geride bıraktıklarını belirterek; “Karşılıklı sevginin, dayanışmanın, hoşgörünün ve saygının paylaşıldığı bu mübarek Ramazan gününde siz değerli dostlarımızı ağırlamamın mutluluğunu yaşadık. Acısıyla, tatlısıyla bir yılı geride bırakırken sizler hep yanımızda oldunuz. Çünkü siz bizlerden birisisiniz. Bu nedenle hepinize teşekkürü borç biliyorum ”dedi.

“4.Nesil AVM anlayışını kazandırmayı hedefliyoruz”

EndülüsPark AVM olarak 1.yaşımızı kutluyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını vurgulayan Barutçoğlu, .Bursa’ya ve Türkiye’ye 4. nesil AVM anlayışını kazandırmayı arzuladıklarının altını çizerek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Geride bıraktığımız 1 yıl içerisinde gerçekleştirdiğimiz sosyal ve kültürel aktivitelerle, yeme-içme ihtiyacını gidermek, eğlence ve spor, arkadaşlarıyla ya da çocuklarıyla hoş vakit geçirmek isteyenleri EndülüsPark AVM’de buluşturduk. Özellikle Ramazan Ayını yaşadığımız şu günlerde düzenlediğimiz Karagöz-Hacivat gölge oyunu, meddah, ortaoyunu, aşuk-maşuk gösterileri, kukla tiyatro gösterileri, sema ve sihirbaz gösterileriyle ziyaretçilerimize eski Ramazanlardan esintiler sunduk ve sunmaya devam ediyoruz. Ziyaretçilerimizin AVM’ye geldiklerinde kendilerini rahat hissetmeleri en büyük övünç kaynağımız oldu. Geçip giden yıllar simaları yaşlandırsa da özünde aynı duyguları yaşıyor, geçmiş yılları birlikte yad ediyoruz. 40 yılı birlikte devirdik. Kimi zaman genç arkadaşlarımız abilerden devraldılar bu görevi. Ancak önemli olan bir şey varsa uzun vadeli projelerle uzun ömürlü olabilmektir.”

“2016 yılında 5.8 milyon ziyaretçiyi ağırladık”

Bursa’nın tanıtımı için çok önemli bir misyon üstlendiklerine dikkat çeken Barutçuoğlu; 2016 yılının Türkiye’de talihsizliklerin yaşandığı bir yıl olduğunu kaydederek;

“Siyasetten ekonomiye birçok olumsuzlukla karşılaştık. Perakende sektörü kayda değer bir küçülme yaşadı. EndülüsPark AVM olarak sektördeki küçülmelere rağmen 5.8 milyon ziyaretçimizi ağırlayarak yaklaşık 100 milyon  TL ciro yaptık.  Bu rakamlara ulaşmak bizim için önemli.  EndülüsPark AVM’de 600 kişi istihdam ediyoruz. Bu anlamda kentimizin ve ülkemizin istihdam sorunun çözümüne bir nebze olsun katkı sağlıyoruz.  Bu rakamlara ulaşmamızda halkımızın desteği belirleyici oldu.  Hedefimiz ziyaretçi sayımı 10 milyona çıkartmak ve 200 milyon TL’yi bulan cirolara ula giriş sayısında 10 milyonu bulmak.  Bizler her ne olursa olsun Türkiye ekonomisinin temel dinamiklerine ve milletimize güveniyoruz.  İş dünyası olarak bizler bu anlamda üzerimize düşen bütün sorumlulukları yerine getireceğiz.  Bununla birlikte dünyaca ünlü markaları, 7’den 70’e her yaştan ziyaretçimizin en yeni moda ve trendleri takip edebilecekleri mağazaları EndülüsPark AVM çatısı altında toplamaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

EndülüsPark AVM, geçtiğimiz yıl olduğu gibi gelecek yıllarda da güler yüzlü personeli, kampanyaları, kaliteli hizmet anlayışı ve sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine mutlu anlar yaşatmayı ve alışveriş keyfine ayrıcalık katmayı amaçlıyor.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…