Home FOTO GALERİ Dündar: “Her İşimizi Hakkını Vererek Yapıyoruz”

Dündar: “Her İşimizi Hakkını Vererek Yapıyoruz”

- Guncellenme Tarihi: 14 Haziran 2017 13:44
3 min read
Dündar: “Her İşimizi Hakkını Vererek Yapıyoruz” için yorumlar kapalı
0

Dündar: “Bu Şehre Hizmet Etmek Bizler İçin Onur”

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, belediye personeli ile iftar sofralarında buluşmaya devam ediyor.

 

Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ve aileleri ile birlikte aynı sofra etrafında iftar yaparak orucunu açan Başkan Dündar, “Osmangazi’nin bu kadar temiz ve yaşanabilir olması sizin sayenizde.  Göstermiş olduğunuz çaba ve gayretleriniz için sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Belediye olarak bizim asli görevimiz temizlik işlerini aksatmadan yerine getirmek. Temizlik olmazsa olmazımız. Bursa, Osmanlıyı kuran şehir. Osmanlıya uzun yıllar başkentlik yapmış. Atalarımız bu şehirden 3 kıtaya barış ve huzur götürdü. Bu şehre hizmet etmek bizler için büyük bir onur. Bu görev aynı zamanda büyük bir sorumluluk gerektiriyor. Bizler, çalışanlarıyla, yöneticileriyle hiçbir işimizi küçümsemiyoruz ve her işimizi hakkını vererek yapıyoruz. Şehrimizin güzelliği, vatandaşlarımızın sağlığı, huzurun sağlanması, tüm bunların olmasında siz Temizlik İşleri Müdürlüğü personelimizin özverili çalışmasının katkısı çok büyük. Bursa’nın temizliği ve yaşanabilirliği Avrupa ülkelerinde bile örnek gösteriliyor. Bu başarı sizlerin başarısıdır. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

 

Osmangazi Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü çalışanları da, Merinos Tren İstasyonu Sosyal Tesislerinde iki gün üst üste gerçekleşen iftarda kendilerini yalnız bırakmayan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a, çiçek vererek teşekkür etti.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

İnegöl Artık Bu Merkezden 7/24 İzlenecek

İnegöl Belediyesi’nin hayata geçirdiği İzleme ve Değerlendirme Merkezi açıldı. İlk olarak …