Home FOTO GALERİ Ulusal Paintball Ligi 3.Etabı Gemlik’te Tamamlandı

Ulusal Paintball Ligi 3.Etabı Gemlik’te Tamamlandı

- Guncellenme Tarihi: 13 Haziran 2017 13:32
2 min read
Ulusal Paintball Ligi 3.Etabı Gemlik’te Tamamlandı için yorumlar kapalı
0

Paintball Federasyonu, Gemlik Belediyesi ve Gemlik Paintball Arena Spor Kulübü’nün ortaklaşa düzenlemiş olduğu Ulusal Paintball Ligi 3.Etap Gemlik Kupası Kumla Spor Tesisleri’nde tamamlandı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden toplam 11 takımın katıldığı Ulusal Paintball Ligi 3.Etap Gemlik Kupası, kıran kırana mücadelelere ev sahipliği yaptı. Profesyonel paintball oyuncularından oluşan takımlar izleyecilerden tam not aldı. Heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı turnuvaya katılan oyuncular Gemlik’te olmaktan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Hafta sonu gerçekleşen şampiyonaya Paintball Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kıçar ve Gemlik Paintball Arena Spor Kulübü Başkanı Mustafa Katırcı’da katıldı. Katırcı; “Böylesine büyük bir turnuvaya ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Şampiyonaya katılım gösteren tüm spor kulüplerine ve sporculara teşekkür ediyoruz. Ayrıca katkılarından dolayı Paintball Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sinan Kıçar’a ve Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz’a da teşekkür ediyoruz.” dedi.

Turnuva sonunda birinci, ikinci ve üçüncü olan spor kulüplerine kupa töreni yapıldı. Dereceye giren oyunculara ise madalya verildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…