Home FOTO GALERİ Orta Mahalle’de iftar sevinci

Orta Mahalle’de iftar sevinci

- Guncellenme Tarihi: 13 Haziran 2017 13:48
3 min read
Orta Mahalle’de iftar sevinci için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi’nin 11 ayın sultanı Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşmak amacıyla düzenlediği geleneksel sokak iftarlarının ilki, Orta Mahalle’de yapıldı.

Stadyum Caddesi’nde gerçekleştirilen iftar yemeğine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan ve eşi Necibe Kurtulan, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Eren, belediye meclis üyeleri, AK Parti Başkanı Sadettin Akkoyunlu ve Orta Mahalleliler katıldı.

İftar öncesinde mahalle sakinleri ile bir araya gelen Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, tek tek masaları gezerek vatandaşların Ramazan ayını kutladı.

 

‘Kardeşlik sofrası’

 

İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Ramazan ayının yüzyıllardır toplumu bir arada tutarak kardeşlik kültürünü güçlendirdiğini dile getirdi. Mahalleli ile bir arada olmaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Başkan Kurtulan;

” Birlik ver beraberliğimizi perçinleyen, sevgi ve muhabbeti iliklerimize kadar hissettiğimiz Ramazan-ı Şerif’i Mustafakemalpaşa’da dolu dolu yaşıyoruz. Kültürümüzün güzelliklerini bu sofralarda paylaşıyoruz.Tarih boyunca büyük engelleri birlik beraberlik içinde aştık, güzel işleri el ele vererek hayata geçirdik. Bize millet olma bilincini kazandıran ecdadımıza minnet borçluyuz. Geleceğe de yine böyle hazırlanacağız. Kardeşliği, dayanışmayı ve birliği amaçladığımız iftarlarımızda vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam edeceğiz ” dedi.

Ramazan ayında vatandaşlarla en güzel buluşmaların yaşandığı Mustafakemalpaşa Belediyesi Sokak İftarları programı şöyle; 13 Haziran Salı Lalaşahin Mahallesi, 15 Haziran Perşembe Yalıntaş Mahallesi, 19 Haziran Pazartesi Hamidiye Mahallesi, 20 Haziran Salı Fevzi Dede Mahallesi, 23 Haziran Cuma Adnan Menderes Meydanı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

CW Enerji, Savunma Sanayisine Ürün Geliştiriyor

CW Enerji, savunma sanayinin ihtiyacı olan enerjiye köklü çözümler sunmaya devam ediyor. G…