Home FOTO GALERİ Ceylan International Hospital’dan Bursa Basınına İftar

Ceylan International Hospital’dan Bursa Basınına İftar

- Guncellenme Tarihi: 11 Haziran 2017 13:06
6 min read
Ceylan International Hospital’dan Bursa Basınına İftar için yorumlar kapalı
0

Ceylan International Hospital, Bursa basınını iftar yemeğinde ağırladı.

Sheraton Hotel’de gerçekleştirilen iftar yemeğine Bursa basını yoğun ilgi gösterdi.

Ceylan International Hospital’ın Kurucusu Uzman Dr. Mustafa Erdem Ceylan iftar yemeği öncesi yaptığı konuşmada, Bursa basının kendileri için önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak; “Basın mensubu arkadaşlarımız büyük emek gerektiren bir iş yapıyorlar. Yılda bir kez de olsa Ramazan ayında hep birlikte iftarımızı açmaktan mutluluk duyduk.” dedi.

Ceylan International Hospital’a ilişkin bilgiler veren Mustafa Erdem Ceylan, hastanenin Bursa’ya ve Türkiye’ye değer katacaklarına inandıklarını belirterek şunları söyledi:

“Ceylan International Hospital bizim gurur kaynağımız.  Her biri alanında uzman doktorlarımız, bilgi ve birikimlerini yakın ilgi ile birleştiren sağlık personelimiz, kalite politikamız, ileri tıp teknolojisi ile donatılan tanı-tedavi ünitelerimiz, modern mekânlarımız ve konforlu hasta odalarımız ile bizler, sağlıkta güvenin doğru adresiyiz. Özellikle onkoloji ve kardiyovasküler gibi bölümlerimizde gerçekleştirdiğimiz başarılı uygulamalarla, dünya tıp literatüründe ilgi çeken çalışmalar yapıyoruz. Bilimsel araştırmalara verdiğimiz önem, tıbbi etik değerlere bağlılık, her zaman en iyi tıbbi olanaklara sahip olma vizyonumuz ve kalite değerlerimizle hastane memnuniyetini önceliğimiz kabul ediyoruz. Hastalarımızla huzurlu bir ortamda sevgi ve güven ilişkisini en üst seviyeye çıkarmayı arzuluyoruz.”

“Ceylan Üniversitesi’ni kurmayı hedefliyoruz”

Hastanede, iyileştirme ve yenileme çalışmalarına sürekli olarak devam ettiklerine dikkat çeken Ceylan,

 

“Yeni branşlar ve hekimleri bünyemize katmaktayız. Sağlıklı bir toplum hayatının geleceğe bırakabileceğimiz en değerli miras olacağı düşüncesinden hareketle Ceylan International Hospital’e, akademik bir hüviyet kazandırmak istiyoruz. Bu nedenle modern tıbbın her alanında araştırma ve geliştirmeye yönelik güçlü bir referans olacağına inandığımız Üniversite projemizi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Amacımız yalnızca ülkemizde değil,  Avrupa’dan Asya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet vermektir. Ayrıca birbirinden özellikli spesifik branşlarla sektörde farklılık yaratarak, lider olmak amacındayız.  Sözlerime son verirken Ceylan International Hospital’ı hizmete hazır hale gelmesi için, çaba sarf ettiğimiz 2 yıllık süreçte; bizimle yan yana çalışan, desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza teşekkürü borç biliyorum.  Hastanemizin ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve mübarek Ramazan akşamında bizlerle birlikte olan tüm değerli basın dostlarımıza, Ceylan International Hospital ailesine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ceylan International Hospital Onkoloji Direktörü Prof. Dr. Kayıhan Engin ve Uzman Dr. Merlin Bozkurt, iftar yemeğinin ardından gerçekleştirdikleri sunumlarda, hastanenin teknolojik alt yapısı ve hastalarına sunduğu sağlık hizmetlerine ilişkin bilgiler verdiler.

 

Keyifli anların yaşandığı iftar yemeği, Hastane yönetimin ve sağlık personelinin hep birlikte çektirdiği toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…