Home EĞİTİM TEOG şampiyonlarına ödül

TEOG şampiyonlarına ödül

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:58
5 min read
TEOG şampiyonlarına ödül için yorumlar kapalı
0

Mustafakemalpaşa Belediyesi tarafından Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sistemi kapsamında yapılan ikinci dönem merkezi ortak sınavlarda 120 sorunun tamamını doğru cevaplayan öğrenciler ödüllendirildi.

Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenen TEOG ödül törenine; Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Başkan Yardımcıları Enver Erdoğan ve Mustafa Eren, Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe, Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Işık, okul idarecileri,öğretmenler, aileler ve öğrenciler katıldı.

 

‘Öğrencilerimizle gururlandık’

 

Törende konuşan Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Türkiye’nin en büyük gücünün gençler olduğunu söylerken kaliteli eğitim ile birlikte başarı çıtasının artacağını kaydetti.

TEOG’da başarı kazanan Mustafakemalpaşalı öğrencilerle gurur duyduklarını dile getiren Başkan Kurtulan; ” Bugünün en çok sevineni benim. Öğrencileriyle bu kadar yakından ilgilenen öğretmenlerin sevincini hissediyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başarısından da iftihar ediyorum. Öncelikle bu güzel öğrencileri büyük emekle yetiştirip daha sonra okullara teslim eden anne-babaları tebrik ediyorum. Milli Eğitimimiz de sizden aldığı bu güzide evlatları en güzel şekilde işledi ve başarıya ulaştırdı. Eğitimin her kademesine destek olmayı borç biliyoruz. Bundan sonrada bu başarıların artacak devam edeceğine inanıyorum. Kitap okumaktan davranış şeklinin gelişimine, sınavlardan kültürel aktivitelere kadar her etkinlik öğrencilerimize ayrı bir alışkanlık kazandıracaktır. Hayatta mutlu olmanın tek yolu başkasını mutlu etmekten geçiyor. O da bizim kültürümüz de var ” dedi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe ise konuşmasında Mustafakemalpaşa’da 21 öğrencinin

26-27 Nisan tarihlerinde yapılan TEOG ikinci sınavlarını sıfır hata ile sonuçlandırdığını söyledi.

Mustafakemalpaşa’daki eğitim çıtasını yükseltmek için çalıştıklarını kaydeden Efe; ” Bu yönde attığımız tüm adımlara belediyemizin büyük katkıları var. Okulların fiziki mekanlarının iyileştirilmesinden sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere kadar eğitim ve öğretimin her alanında Belediye Başkanımızın desteğini görüyoruz. TEOG sınavlarında başarı kazanan öğrencilerimizin ödüllendirilmesi noktasında belediyemizin bu talebini memnuniyetle karşıladık. Milli Eğitim camiası olarak tek hedefimiz öğrencilerimizi geleceğe en iyi şekilde yetiştirmektir.  Bu güzel tabloyu hep görmek istiyoruz ” dedi.

Törende, TEOG’un başarılı öğrencilerine protokol tarafından çeyrek altın hediye edildi.

Milli Eğitim Müdürü Mustafa Efe’de Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’a eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür plaketi takdim etti.

 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In EĞİTİM
Comments are closed.

Benzer Haberler

Bursa’da 23 Nisan Coşkusu Kentin Dört Bir Yanını Sardı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Çocuk Şenliği’nde çocuklar, birbirinden …