Home FOTO GALERİ Genç Hentbolcular Mutluluklarını Dündar İle Paylaştı

Genç Hentbolcular Mutluluklarını Dündar İle Paylaştı

- Guncellenme Tarihi: 7 Haziran 2017 14:06
3 min read
Genç Hentbolcular Mutluluklarını Dündar İle Paylaştı için yorumlar kapalı
0

Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonu olan Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı sporcuları, mutluluklarını Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar ile paylaştı.

 

Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı sporcuları, Küçük Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonu olarak Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ı ziyaret etti. Okul Müdürü Ayhan Erdoğan ile birlikte Başkan Dündar’ı makamında ziyaret eden genç hentbolcular şampiyonluk kupasını Başkan Dündar’a takdim etti.

 

Elde ettikleri şampiyonluktan dolayı Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı’nı tebrik eden Başkan Dündar, “Osmangazi Belediyesi olarak hentbol branşının gelişmesi adına çalışmalar yürütüyoruz.  Bayan Hentbol Takımımız, Türkiye Hentbol Kadınlar Süper Ligi’nde mücadele ediyor. Hem bayan hentbol takımımızın alt yapısını güçlendirmek, hem de Türk sporuna birbirinden başarılı yeni sporcular kazandırmak adına Hentbol Akademisi’ni kurduk. Amacımız daha çok çocuğumuzun spor yapmasını sağlamak, onları kötü alışkanlıklardan korumak. Çocuklarımız, hentbol akademisi sayesinde okul dışındaki zamanlarını spor yaparak geçiriyor. Spor yapan insan sağlıklı ve zinde olur. Derslerinde başarılı olur. Sporda başarılı olduğunuz gibi derslerinizde de çok çalışarak başarılı olmanızı diliyorum” dedi.

 

Başkan Mustafa Dündar, Dikkaldırım Spor Salonu’nun kapılarını, antrenman yapmaları için Sakarya Ortaokulu Hentbol Takımı’na açacaklarını söyledi, makamında ağırladığı genç hentbolculara çeşitli hediyeler vererek uğurladı.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Nöbetçi Kitaphanelerin ‘En’leri Belli Oldu

İnegöl Belediyesi, Kütüphaneler Haftasında Nöbetçi Kitaphanelerin enlerini belirledi. Yıl …