Home FOTO GALERİ Dündar’dan Küçük Fatma’ya Özel Hediye

Dündar’dan Küçük Fatma’ya Özel Hediye

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2017 13:33
5 min read
Dündar’dan Küçük Fatma’ya Özel Hediye için yorumlar kapalı
0
  • Dündar’dan Engelleri Kaldıran Hediye

 

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, zihinsel ve ortopedik rahatsızlığı nedeniyle yatağa bağımlı yaşamak zorunda kalan 9 yaşındaki Fatma Kader Kaya’yı ziyaret ederek, kendisine özel yapım tekerlekli sandalye hediye etti.

 

Mehmet ve Gülbade Kaya çiftinin doğuştan engelli çocukları Fatma Kader Kaya’yı Demirtaş’taki evlerinde ziyaret eden Başkan Mustafa Dündar, yüzünde gülücüklerle kendisini karşılayan Fatma ile bir süre sohbet etti. Anne ve babasından Fatma’nın durumu hakkında bilgi alan Başkan Dündar, “Fatma kızımız, doğduğu günden itibaren yatağa bağımlı olarak yaşamış. Kızlarının tedavisi için Ağrı’dan Bursa’ya göç eden ailenin bizden tekerlekli sandalye talebi oldu. Bizler de, ‘Belediyem Benimle’ ekibimizdeki arkadaşlar aracılığı ile kendilerine ulaşıp bu taleplerini karşıladık. Kızımız hem bedensel, hem de zihinsel engelli. Bu nedenle onun daha rahat hareket edebilmesi için özel yapım bir sandalyeyi kendisine teslim ettik. Anne-babası artık çocuklarını tedaviye götürüp getirirken daha rahat edecek, onu evin dışına çıkartıp gezdirebilecek” dedi.

 

Osmangazi Belediyesi olarak vatandaşın her türlü ihtiyacını gidermek için büyük bir çaba harcadıklarını belirten Başkan Dündar, “Kurmuş olduğumuz Belediyem Benimle ekibi, Osmangazi’yi karış karış gezip, ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor. Bizler de, vatandaşların taleplerini kısa sürede yerine getirmeye büyük bir özen gösteriyoruz. Bu gün de Fatma kızımızın ve ailesinin hayatlarındaki bir engeli kaldırmış olduk. Onun yüzündeki mutluluk ve gülücükler, inşallah bundan sonra hiç eksilmez. Bizler, tedavi süreci ile de yakından ilgileneceğiz. İnşallah tedavisi olumlu sonuç verir ve Fatma kızımız

da bir an önce sağlığına kavuşur ” diye konuştu.

 

Çocuklarının doğum sırasında doktor hatası sonucu sağlığını kaybettiğini iddia eden ve tedavisi için Ağrı’dan Bursa’ya göç ettiklerini söyleyen Mehmet ve Gülbade Kaya çifti, “Ağrı’dan kızımız için Bursa’ya geldik. Kısıtlı imkanlarla da olsa tedavisini yaptırmaya çalışıyoruz. Kızımızı hastaneye götürüp getirirken zorlanıyorduk. Maddi durumumuz yetersiz olduğu için başkanımızdan bize yardımcı olmasını istedik. Sağ olsun bize yardım elini uzatarak, ihtiyacımız olan tekerlekli sandalyeyi hediye etti. Artık hastaneye ve gezmeye rahat bir şekilde gidip gelebileceğiz. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanlarından Selçuk Türkoğlu’na Anlamlı Destek

Bursa’da milliyetçi oyların adresi olarak gösterilen Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selç…