Home FOTO GALERİ Başkan Dündar’dan Hasta Ziyareti

Başkan Dündar’dan Hasta Ziyareti

- Guncellenme Tarihi: 4 Haziran 2017 13:16
3 min read
Başkan Dündar’dan Hasta Ziyareti için yorumlar kapalı
0
  • Başkan Dündar, Kapıları Çalıyor
  • Başkan Dündar, Ev Ziyaretlerinde Hız Kesmiyor

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hayata geçirdiği ‘Belediyem Benimle’ proje ekipleriyle, Soğanlı Mahallesi’nde yatağa bağımlı olarak yaşayan 65 yaşındaki Hüseyin Türk’ü evinde ziyaret etti.

Düzenli bir şekilde gerçekleştirdiği esnaf ve mahalle ziyaretlerinde vatandaşla buluşup, onların sorunlarını dinleyen Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, hasta olduğunu öğrendiği vatandaşları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Başkan Dündar’ın ziyaretlerinin bir durağı da Soğanlı Mahallesi’ndeki Hüseyin Türk’ün evi olurken, Osmangazi Belediyesi’nin hayata geçirdiği ‘Belediyem Benimle´ projesinde görevli ekiplerden ve Türk’ün eşi Emine Türk’ten 65 yaşındaki Hüseyin Türk’ün durumu hakkında bilgi aldı.

“Tedavi İçin Elimizden Geleni Yapacağız”

Yürüme problemi olan ve yatağa bağımlı olarak yaşayan Hüseyin Türk’ün eşi Emine Türk ile görüşen Başkan Dündar, “Saha çalışmalarını başarıyla yürüten ‘Belediyem Benimle’ ekibimiz, her gün vatandaşlarımızın evlerini ziyaret edip durumları hakkında bilgi alıyor. Hüseyin Bey’in hastalığını duyduğumuzda, kendisini ziyaret edip yardımcı olalım istedik. Hastalığı nedeniyle yürüyüp hareket edemeyen ve yatağa bağımlı olan Hüseyin Bey’in, ihtiyaçlarını ekibimizle beraber tespit edip kendilerine yardımcı olacağız. Aile, Hüseyin Bey’in tedavi edilebilecek bir hastane bulmamızı ve tedavi edilmesini istiyor. Bunun için bizler de gerekli tespitleri yapıp, harekete geçeceğiz. Tedavi için de elimizden geleni yapacağız. Ben kendisine geçmiş olsun diyorum. Eşinin bakımını sağlayan Emine hanıma da kolaylıklar diliyorum” diye konuştu. 

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Çilek ve Marul Dikerek Tarımla Tanıştılar

Zekai Gümüşdiş Ortaokulu öğrencileri, Nilüfer Belediyesi tarafından getirilen çilek ve mar…