Home FOTO GALERİ BEBKA, ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ’Nİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYOR…

BEBKA, ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ’Nİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYOR…

- Guncellenme Tarihi: 2 Haziran 2017 13:26
3 min read
BEBKA, ANADOLU ANİMASYON VE DİJİTAL İŞLER FESTİVALİ’Nİ ULUSLARARASI PLATFORMA TAŞIYOR… için yorumlar kapalı
0

BEBKA, TÜRKİYE’NİN VE ESKİŞEHİR’İN ANİMASYON SEKTÖRÜNÜ ANNECY ANİMASYON FİLM FESTİVALİ’NDE TANITACAK…

 

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA), 12-17 Haziran 2017 tarihleri arasında Fransa’da düzenlenecek olan ve animasyon alanında dünyanın en önde gelen festivallerinden biri olarak kabul edilen Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali (MIFA)’ne katılacak.

 

Türkiye’nin animasyon endüstrisinin gelişimine destek olma ve Eskişehir’in Türkiye’nin animasyon merkezi olma hedefine katkı sağlamak amacıyla sektöre yönelik çalışmalarını sürdüren BEBKA, her yıl farklı ülkelerden binlerce sektör profesyonelinin bir araya geldiği Annecy Uluslararası Animasyon Film Festivali’ne katılarak Türkiye’nin animasyon sektörünü ve Eskişehir Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali’ni uluslararası piyasaya tanıtacak.

 

BEBKA tarafından festivalde Türkiye animasyon endüstrisinin yanı sıra Anadolu Animasyon ve Dijital İşler Festivali ile ilgili tanıtıcı materyaller dağıtılacak. Stant alanında sektör ve festival ile ilgili tanıtıcı kısa film gösterimleri de yapılacak. Ayrıca dünyanın farklı ülkelerinden gelen stüdyo, kurum ve kuruluş, yapımcı, distribütör, öğrenci ve ilgili kişilere Eskişehir’in mevcut yatırım ortamı ve potansiyeli ile Türkiye’nin sektöre ilişkin altyapı, insan kaynağı ve üretim potansiyeli hakkında bilgiler aktarılacak.

 

60’dan fazla ülkeden temsilcilerin katılacağı festivalde; ayrıca toplantı, konferans vb. oturumlarda görüşmeler yapılması ve farklı ülkeler ile işbirliği imkânlarının değerlendirilmesi hedefleniyor.

 

Animasyon endüstrisi ile ilgili küresel gelişmelerin ve trendlerin yakından takip edileceği MIFA’da,  BEBKA standı Allée B – 4.B14 numaralı alanda yer alacak.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Özdemir’den Yoğun Mesai

Göreve geldiği ilk günden bu yana çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Nilüfer Belediy…