Home FOTO GALERİ İMSİAD YAPI FUARINA ÇIKARMA YAPTI

İMSİAD YAPI FUARINA ÇIKARMA YAPTI

- Guncellenme Tarihi: 31 Mayıs 2017 12:24
3 min read
İMSİAD YAPI FUARINA ÇIKARMA YAPTI için yorumlar kapalı
0

BURSA- İnşaat Müteahhitleri Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) 23-27 Mayıs 2017 tarihleri arasında İstanbul Büyükçekmece TÜYAP’ta  düzenlenen 40. Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı (TurkeyBuild) ziyaret etti.

İMSİAD, ulusal ve uluslararası fuarlara yaptığı gezileri sürdürüyor. İnşaat ve gayrimenkul sektörüyle ilgili yapılan önemli fuarları yerinde takip eden İMSİAD, son olarak İstanbul’da düzenlenen 40. Yapı Fuarı’na çıkarma yaptı. İMSİAD üyesi iş adamları fuarda en son ürün, hizmet ve teknolojileri takip ederken yeni pazarlardaki yeni ihracat ve yatırım potansiyellerini de keşfetti. Balkanlar, Rusya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesinden iş adamlarıyla temas kuran İMSİAD üyesi iş adamları, yeni iş ve işbirliği fırsatlarını inceleme şansı yakaladı.

İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİNE İMZA ATTILAR

Sergilenen binlerce yapı ve dekorasyon malzemelerini inceleyen ve birçok ikili iş görüşmelerine imza atan Bursalı müteahhit ve sanayiciler, firma sahipleri ile birebir iletişime geçerken sektörün lider firmaları ve profesyonelleri ile de temas kurma şansı yakaladı. 40. Yapı Fuarı’ndan memnuniyetle ayrıldıklarını ifade eden İMSİAD üyesi iş adamları, İMSİAD, fuarcılık konusunda son yıllarda Bursa’da önemli işler yaptığını vurgulayarak ulusal ve uluslararası fuarları takip etmeye devam edeceklerini dile getirdiler.

BURSALI FİRMALAR GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Öte yandan 40. Yapı Fuarı’nda İMSİAD üyesi Bursalı firmalar da gövde gösterisi yaptı. Efendioğlu Mermer, Karkim Yapı Kimyasalları ve Karadeniz İskele fuarda stant açarken İMSİAD heyeti de bu firmaları plaketle ödüllendirdi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Başkan Bozbey, “Borcun 25 Milyarı Aştığını Görüyoruz”

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, önlerinde acı ama gerçek bir tablo bulun…