Home FOTO GALERİ İMSİAD ÖĞRENCİLERLE SANAYİCİLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

İMSİAD ÖĞRENCİLERLE SANAYİCİLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2017 13:03
2 min read
İMSİAD ÖĞRENCİLERLE SANAYİCİLERİ BULUŞTURMAYA DEVAM EDİYOR için yorumlar kapalı
0
  • FENER İSKELE ÖĞRENCİLERE GÜVENLİ İSKELEYİ ANLATTI

 

 

BURSA-  Bursa’da inşaat sektörünün en önemli sivil toplum kuruluşu olan İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İşadamları Derneği (İMSİAD) üniversite-sanayi işbirliği kapsamında yürüttüğü eğitimlerine devam ediyor.

 

İMSİAD üyelerinin, Uludağ Üniversitesi (UÜ) ve Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) ile gerçekleştirdiği bilgi paylaşımı ve uygulamalı eğitimler kapsamında düzenlenen etkinliğin konuğu Fener İskele Yönetim Kurulu Başkanı Murat Fenerci oldu. Fenerci, UÜ İnşaat Mühendisliği Fakültesi öğrencilerine TSE onaylı iskeleler konusunda uygulamalı iş güvenliği eğitimi verdi.

 

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta güvenli iskele kurmanın şartlarını anlatan Fenerci, “Fener İskele olarak 22 senedir bu sektörün içindeyiz, 2011’de AB uyum süreciyle iskelelerin iş sağlığı ve güvenliğine olan uyumu denetlenmeye başladı. Biz de AB standartlarına uygun çalışmalar yaparak iskelelerimizi Avrupai tarzda üretip kiraya veren bir firma olduk” dedi.

 

İnşaatlarda kullanılan iskelelerde TSE sertifikasının önemine dikkat çeken Murat Fenerci, “Kullandığınız iskelelerde mutlaka TSE sertifikasının olmasına dikkat edin, iskeleyi üreten firmadan TSE belgesini isteyin” dedi. Fenerci, iskeleyi kuracak ustanın mesleki yeterlilik kurumu tarafından verilmiş sertifikaya sahip olması gerektiğinin altını çizdi.

 

Sunumun ardından, öğrencilere güvenli inşaat iskele kurulumu Fener İskele çalışanları tarafından güvenlikli iskele kurulumu uygulamalı olarak gösterildi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Yıldırım’da İlkokullu Sporcular Ödüllendirildi

Yıldırım Belediyesi, Okul Sporları İlçe Şenlikleri ilkokul kademesinde ilçedeki 39 okuldan…