Home FOTO GALERİ BAŞKAN SARGIN BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN SARGIN BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

- Guncellenme Tarihi: 30 Mayıs 2017 13:37
3 min read
BAŞKAN SARGIN BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU için yorumlar kapalı
0

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın İznik Eko Turizm Tesisleri’nde verdiği iftar yemeğinde ilçede hizmet veren yerel basın mensuplarıyla bir araya geldi. İftar yemeğine Belediye Başkanı Osman Sargın’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri de katıldı.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının gelmesi nedeniyle birlik, beraberlik ve bereketin simgesi iftar yemekleri de başladı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın da ilçede hizmet veren yerel basın mensuplarıyla İznik Eko Turizm Tesislerinde bir araya geldi. Başkan Sargın basın mensuplarına ramazan ayı dolayısıyla yaptıkları çalışmaları ve ay boyunca yapılacak faaliyetler hakkında bilgi verdi.

On bir ayın sultanı Ramazan ayının özündeki rahmet, merhamet ve bereket ile hem gönüllerin kirlenmişliğini ve tozunu giderdiğine hem de şahlandırdığı sevgi, kardeşlik ve paylaşma duygularıyla toplumsal hayatın huzur ve barışına büyük katkı sağladığını belirten Başkan Sargın bolluğun, bereketin eksik olmadığı, birliğin, beraberliğin ve hoşgörünün arttığı bir Ramazan yaşanması temennisinde bulundu. Sözlerine şöyle devam eden Başkan Sargın “Ramazan ayımızın ilk iftarında basın mensuplarımızla bir araya gelerek ramazan ayı dolayısıyla yaptığımız çalışmaları ve ay boyunca devam edecek olan faaliyetleri paylaşmak istedik. Tüm yıl olduğu gibi ramazan ayında da İznik Belediyesi olarak sıcak aşları ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın evlerine bırakıyoruz. Öte yandan halkımız ile kaynaşmak, birlik ve beraberliğimizi pekiştirerek Ramazan ayının anlamına uygun etkinlikler yapmak amacıyla sokak iftarları ve halk iftarları ile vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Ben bu duygu ve düşünceler ile ramazan ayının tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyor, katılan tüm basın mensuplarına teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Load More Related Articles
Load More By admin
Load More In FOTO GALERİ
Comments are closed.

Benzer Haberler

Kestel Belediyesi’nden 2 Milyon 807 Liralık Sosyal Destek

Kestel Belediyesi, bakkallardaki ve okul kantinlerindeki veresiyeler ile elektrik ve su bo…